Бања Лука: Минирани пасат припадао полицајцу?

Аутомбил пасат који је био мета синоћњег бомбашког напада у бањалучком насељу Борик регистрован је на Борислава Дујаковића, оца активног полицајца Саше Дујаковића, потврђено је порталу Сарајево-икс од извора блиских истрази. Како овај портал сазнаје, аутомобил је користио Дујаковићев син Саша, који као полицајац обавља послове обезбјеђења особа и имовине. Мотиви напада се још утврђују. […]

недеља, новембар 20, 2011 / 22:21

Аутомбил пасат који је био мета синоћњег бомбашког напада у бањалучком насељу Борик регистрован је на Борислава Дујаковића, оца активног полицајца Саше Дујаковића, потврђено је порталу Сарајево-икс од извора блиских истрази.

Како овај портал сазнаје, аутомобил је користио Дујаковићев син Саша, који као полицајац обавља послове обезбјеђења особа и имовине. Мотиви напада се још утврђују.

"Према досадашњим резултатима истраге напад нема везе са чињеницом да Саша ради у полицији. Претпоставка је да се ради о ранијем сукобу власника возила са одређеним особама, али у циљу истраге за сада не можемо износити више детаља", рекли су полицијски извори.

Подсјетимо, у експлозији која се синоћ око 22 сата догодила у Улице Новице Церовића, недалеко од моста Венеција у Бањој Луци оштећено је више возила, а направа је била постављена под пасат који је у власништву Дујаковића.

У Центру јавне безбједности Бања Лука потврдили су да, иако се експлозија догодила у близини зграде у којој станује бивши главни тужилац БиХ Милорад Барашин, досадашња истрага напад не може довести у везу са некадашњим првим тужиоцем наше земље.

"Напад нема везе са Милорадом Барашином", кратко су поручили у Центру јавне безбједности Бања Лука.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *