Пораз Зимоњића и Лодре

Тенисер Србије Ненад Зимоњић и Француз Мајкл Лодра изгубили су од пољског пара – Маријуса Фритенберга и Марцина Матковског са 1:2 (4:6, 7:5, 9:11), у првом колу такмичења у Групи Б на завршном Мастер турниру у Лондону. Пољаци су добили први сет, а онда су Зимоњић и Лодра послије вођства противника од 5:4, преокренули резултат […]

недеља, новембар 20, 2011 / 22:05

Тенисер Србије Ненад Зимоњић и Француз Мајкл Лодра изгубили су од пољског пара – Маријуса Фритенберга и Марцина Матковског са 1:2 (4:6, 7:5, 9:11), у првом колу такмичења у Групи Б на завршном Мастер турниру у Лондону.

Пољаци су добили први сет, а онда су Зимоњић и Лодра послије вођства противника од 5:4, преокренули резултат и изједначили на 1:1.

У трећем сету Фритенберг и Матковски су лако повели са 3:0 и затим са 6:3, али су дозволили Зимоњићу и Лодри да се разиграју и да изједначе на 7:7, 8:8 и 9:9. У завршници, ипак су искористили другу меч лопту и дошли до прве побједе на овом турниру.

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић у понедељакоко 21.00 почиње такмичење у Лондону, дуелом са Чехом Томашом Бердихом.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *