07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Азербејџан се кандидовао за организацију Олимпијских игара

Олимпијски комитет Азербејџана објавио је данас да је поднео кандидатуру главног града те земље Бакуа за организацију Олимпијаде 2020. године. Портпаролка комитета Конул Нуруљејева рекла је да ће Азербејџану користити искуство неуспијешног кандидовања те земље за Олимпијске игре 2016. године. Нуруљејева је казала да се на периферији Бакуа већ гради стадион који ће бити завршен […]

субота, 3 септембра, 2011 / 16:16

Олимпијски комитет Азербејџана објавио је данас да је поднео кандидатуру главног града те земље Бакуа за организацију Олимпијаде 2020. године.

Портпаролка комитета Конул Нуруљејева рекла је да ће Азербејџану користити искуство неуспијешног кандидовања те земље за Олимпијске игре 2016. године.

Нуруљејева је казала да се на периферији Бакуа већ гради стадион који ће бити завршен до краја следеће године.

Осим Бакуа, за организацију ОИ 2020. кандидовали су се Мадрид, Рим, Токио, Истанбул и Доха.Коментариши