Астрофизичар са Кембриџа: Стиже кисели облак, готови смо!

Доктор Алберт Шервински, астрофизичар који ради на Кембриџу, тврди да ће наредне, 2014. године, "кисели облак" уништити соларни систем и убити сав живот. Шервински, који сарађује са НАСА, убијеђен је да се "кисели облак" креће према нашој планети и да ће сљедећег љета доћи до судара који ће уништити све живо. Он наводи да откриће […]

понедељак, 4 новембра, 2013 / 20:57

Доктор Алберт Шервински, астрофизичар који ради на Кембриџу, тврди да ће наредне, 2014. године, "кисели облак" уништити соларни систем и убити сав живот. Шервински, који сарађује са НАСА, убијеђен је да се "кисели облак" креће према нашој планети и да ће сљедећег љета доћи до судара који ће уништити све живо.

Он наводи да откриће тог облака "потврђује неколико актуелних идеја теоријске физике".

НАСА, међутим, саопштава да нема никаквих података о "киселом облаку".

Критичари Насе, пак, сматрају да експерти намјерно прикривају лоше вијести – да би била избјегнута паника.

Истовремено, проучавањем низа разлога, који чине основу свјетских, локалних и људских сукоба, амерички научници су открили да су њихов узрок "несвјесна и подсвјесна психолошка потреба појединца".

Током истраживања научници су закључили да је могуће /ако се комплексно, укључујући медикаменте, утиче на психу/ неутралисати тачке у мозгу које су одговорне за покретање ратова.

Медији закључују да ће се, можда, једног дана у апотекама наћи специјалне пилуле против рата.

У међувремену званичник руског војно-космичког центра признаје да Русија нема план за борбу са ванземаљцима из друге галаксије.

Претходно је амерички војни савјетник изјавио да САД имају план, према коме Америка и Русија морају да се боре заједно.

САД И Русија још не могу да се договоре ни о овоземаљским темама – коментаришу свјетски медији.0 КОМЕНТАРА