Ардуанина прибадача

Колико су ратнохушкачки елементи живи и потентни у Ефбиху, показује и то што се нечије иступе у дмрежни етер, дате још у давно прошло вријеме, може у вакат пресуде Радовану Караџићу и привредно искористити.

субота, 23 марта, 2019 / 13:16

Власнику ланца пекара Мања, Саши Тривићу, извјесна Ардуана Прибиња, сајберисламистички бот који свој хљеб купује за новац са Блиског истока, ретвитовала је објаву на Твитеру везано за позитивне емоције гледе Републике Српске и њене славне ратне прошлости.

Шта би било да га је пиновала?

Ишло је то уз напомену да би било добро да нико из Блискоисточног Сарајева хљеб свој насушни не купује код њега, обзиром каква је рђа једна грдна.

Па је то онда и неки други подржао. Па још један. И још седам. И тако. Кренуо је удружени злочиначки подухват против српских предузетника који послују у Ефбиху, таман као што је пресуда Радовану Караџићу повод да се још једном некажњено искаже мржња према свим Србима, а поготово оним који Републику Српску сматрају нашом колективном вољом.

И онда стара прича. За подизвођаче се подводе домаћи Невладинићи и остали монетарни хуманисти. Лупај и ломи српску имовину у велеиздајничким процесима, оптуженим и пресуђеним у масмедијима.

Затворила се чаршија

Имали смо једном интервју са Сашом Тривићем на Фронталу, али то му сада, у свјетлу хајке медија Сарајстанске нахије дође као минус. Код нас је на плус наишло што његово предузеће користи (и) азбуку. Уз то је и произвођач. Обе ствари су смртни гријех у Ефбиху, а ни Српској није мане.

Тривићу није помогло што на Твитер налогу има доминантну петокраку и пише латиницом, као што ни један српски политички представник у сумпордиоксидној котлини у доњем току Миљацке, не може бити а да није настављач политике Слободана Милошевића и Радована Караџића. Чак и Драган Чавић или Борис Тадић.

Захваљујући томе огромна већина људи у Тамном вилајету и даље вјерује да су некакве званичне јединице Војске Југославије долазиле, из Краљева рецимо лака моторизована бригада, те држале положаје око Сарајева. Те људе два пива дијеле од спремности за наставак ратног сукоба. И то је и маркетиншки колач.

Стварна опасност

Огромна је, непрегледна, количина људи коју неки плаћени фићфирићи са "српским именима и презименима" убјеђују да Срби са друге стране ентитетске линије мисле исто као и они, само то не могу да кажу из страха од "режима". А режим је свака власт. Које год партије. Па им, ето, треба братски помоћи да се самоукину. Чак и ако они то не желе.

Ови профили личности су опасни и има их толико много, да се прелази и у робно-новчане бојкоте. У Хрватској је тако сасвим нормално да чак и банке рекламира Суперхрвоје, а пиво национализам оглашава и када није првенство у ногомету. Док је у Бањој Луци за неповјеровати мирно примљена очекивана вијест из Хага, у Сарајеву непропорционална медијска хистерија, као да их одваја барем један Тихи океан. Кад већ нема рахметли Сулејмана Тихића.

Сљедеће је физичко насиље?

Фронтал.СРБ нема намјеру да патетично кукумавчи и указује колико је друштвенополитичка атмосфера у Српској на вишем цивилизацијском и демократском нивоу, уз поштовање права појединаца; у односу на цјелокупну јавност у Ефбиху. То је чињеница.

Необорива.

Сви ћете доћи на ред

Зато ово периодично хајкање и вијање појединаца мора престати. То уопште више није ни за пуњење насловних страна, или вајкање непостојећој објективној јавности, поготово некаквој "међународној", а поготово није за судова. Ово је већ одавно за психијатрије.

Развијање толеранције на оволику количину агресивности, а да при том у Српској нема говора да постоји и милиграм становништва спреман на агресиван скуп, митинг, концерт, конференцију за штампу… а камоли организован бојкот, могло би неког изненадити кад се испостави да хаубице типа Бакир бин Алија ипак не одоше у извоз "за сваки случај".

У свијету гдје је матрица Колиндиног извињења због чоколаде српске производње у пакетићима дјеце тамошњих шехида нормална, сматрамо да је неопходно што јединственије и у што ширем спектру реаговати на овакве покушаје издвајања и напада на појединце, због нечега што сви мислимо.

Издуплајте штету: Мања или већа?

Зато треба почети реаговати оштро и јединствено, гдје велике наде полажемо у реактивацију Удружења новинара РС.

Није ово први пут и није први пут да су одговори из Бање Луке у нивоу негодујућег жаморења по кафанама, односно друштвеним мрежама. Отупићемо толико, да ће бити уобичајено да слушамо како се позива на физичко насиље одређеним данима, као што се напада на полицајце у Приједору или Вучића у Поточарима.

У противном, једна по једна особа ће бити просвирана прибадачом, и окачена као пробушени лептир. Испод стакла у дигиталном ходнику, као трофеј још једног становника Српске који није смио јавно рећи мишљење које се не допада Сарајстанским ратнохушкачима, склоним прегласавању.39 КОМЕНТАРА

 1. Мања има 5 продавница, пекара у Сарајеву, федералном, са неких 60ак упослених, и они морају водити бригу и о свом пословању и о тим радницма.
  Ту власник нема луксуз нас форумаша да износимо слободне ставове о разним темама, и мора пазити ако ће неки твит штете донијети.
  Но некад и морате написати коју из душе, некад је то и порив да одговороте на ово колективно оргијање поводом пресуде првом предсједнику Српске у ефбиху. У сваком случају, ваља поштовати мишљење које није угодно сарајевској махали, и ту велики + за Сашу.

  Е сад, свако има право на лични бојкот, и за своје паре куповати крофне, пециво, гдје хоће, али због мишљења, спроводити хајку (лијепити на излог памфлете упозорења), која врло брзо прерасте у атмосферу линча је нешто апсолутно неприхватљиво и својствено онима који не припадају цивилизованом свијету.

  Удружење новинара Српске би морало реаговати, посебно јер су у тој хајци узели учешћа и портали у ефбиху, но вјероватно од тога ништа.
  Како одговорити? Позивом на контрабојкот, узвратити хајком на неке „од њијевих“, има логике, но онда ћемо се свести на ниво ових који живе по обрасцу „ни срама, ни образа“.

  Ово нам мора бити и наук и опомена да су нам у комшилуку они који умовима нису мрднули из 1990их.

 2. „Захваљујући томе огромна већина људи у Тамном вилајету и даље вјерује да су некакве званичне јединице Војске Југославије долазиле, из Краљева рецимо лака моторизована бригада, те држале положаје око Сарајева“

  Ovo sam namjerno izdvojio. Necete povjerovati gdje sve, sudeci po bosnjackim vojnicima, nisu ratovali nekakvi niski specijalci. OD Konjica, preko Trebevica, Nisica, Visegrada, Teslica, Ozrena, Vitovlja, pa do ne znam negdje gore u Krajini..dakle, 63 padobranska je imala nekih 300000 pripadnika. Nikad ni od kog nisam cuo za nekakve nislije. Dosao 92 Stupar sa vodom iz 72. protivteroristicke iz Panceva u Vogoscu, za nekakvu akciju u Pionirskoj dolini.. Balije ih povaljale kao rasadu, i vise nikad nijedna jedinica iz VJ nije dosla u Srpsku…

  Sta je poenta?
  Hodza vazio na jednoj dzumi, drugi hodza na drugoj..i posta sve opstepoznata istina
  Po mom misljenju, ne treba se obazirati na „njiha“ i njihova vjerovanja.
  Iskreno, ne kontam sta ce Manja u bliskoistocnom Sarajevu.
  Pa turadija ne koristi cak ni mtel brojeve iako su, uprkos svemu, povoljniji od BH telekoma

  Ja sam za onu: tuk na luk
  Dakle, i onaj koji ne gotivi bastinu Dr Karadzica, treba da, bar u razgovorima s turadijom, da potencira kao nase stajaliste

 3. Аутовиктимизација муслимана у БиХ је успјела.
  Слиједи жетва плодова тог успјеха. Па ком’ опанци, ком’ обојци!

  Политичка башчаршија тражи нови рат. То говорим са пуним разумјевањем шта то значи.То се види из авиона.
  Тражи се само спонзор акције.

  Наше је бити стрпљив, не одговарати на провокације, од пријатеља не правити непријатеље, а од непријатеља покушати направити бар неутралце.

  Вријеме ради за мирољубиви српски народ.

  Ево једног примјера.
  Неџад Латић, којег сам сматрао умјеренијим и разумнијим муслиманом, без имало осјећаја да би ово могло неког повриједити, из чланка о накој америчкој војној теорији, на свом порталу извлачи наслов: TRUMPOV GENERAL: “Trebali smo Srbe gaziti svim sredstvima”.

  Овакав наслов не само да нема везе са чланком јер је циљ и контекст чланка сасвим други, него представља само вапај и жељу чаршије. Чаршија би ударила, ал’мена муда.

  Зна чаршија да наслов овога текста није требао бити “Trebali smo Srbe gaziti svim sredstvima” него је сасвим јасно да једино наслов: “Mogli smo Srbe gaziti svim sredstvima” одражава оно што пише у тексту чланка.

  Чаршија још сања америчке “зрачне могућности“ у давању подршке копненој “босанској“ војсци. Мисли чаршија да ће опет гледати тај филм. Хоће, ал’у курцу. Прочитани сте…

  Чаршија ријеч “могли“ замјењује ријечју “требали“.

  Неџаде, попуши ми курац! Разочарао си ме!
  А вјеровао сам да си разумнији од балија и вехабалија.

  https://thebosniatimes.ba/27856/trumpov-general-trebali-smo-srbe-gaziti-svim-sredstvima/

  1. Теби да вјерујемо,називаш Колета турчином а човјек је убо у центар претходним коментаром о м:телу.
   Када комшијама кажеш да је у м:телу могуће добити 3000 минута да зовеш било коју мрежу мобилну и фиксну у Босни и Херцеговини за 40 КМ ибрете се.

  2. Јашта је него турчин. Како зна колика је цијена текефоније у ФБиХ?

  3. :-))))

   Ha, kralju svih savjetnika
   Ja znam sve…umjesto savjetnika koji bi trebalo da znaju sve

   Za razliku od tebe i slicnih kerova Dodika, znam naprimjer mnogo toga iz perioda 92-95 kad ste vi svi bili na „skolovanjima“ po Srbiji..picketine izdajnicke
   I znam npr za izmjene Zakona o VRS iz tih perioda do 2000…
   Ni ti, ni bilo ko od vas majmuna „savjetnika“ nemate pojma o tome, vec Kole turcin
   :-)))

  4. Коле:

   хаџи-Лојо, дизач буне, имач добро плаћеног времена за пљување РС, халваш…

  5. ne pajdo
   imam vremena za pljuvanje takvih pajsera a ne srpske
   za srpsku sam se borio
   ne znam ko ti dade pravo da sebe i srpsku stavljas u istu recenicu cak
   ti i tvoje dzukele su sve ono za sta se ja i moji saborci nisu borili

  6. “Dosao 92 Stupar sa vodom iz 72. protivteroristicke iz Panceva u Vogoscu, za nekakvu akciju u Pionirskoj dolini.. Balije ih povaljale kao rasadu, i vise nikad nijedna jedinica iz VJ nije dosla u Srpsku…“

   Јел’то прибављаш доказе да је Србија извршила агресију на БиХ?
   Кладим се да ће за седмицу-двије чаршија брујити о овоме, а Сенад ће у студио довести командира ових што су их поваљали.

   Нема везе што си све измислио. Тако се пласирају инсинуације на плодно сарајстанско тло.

   И опет будале не схватају да си турчин!?

  7. jbg pajdo da si bio u vogosci tada znao bi o cemu pricam
   da si otisao u spomen sobu u pancevu znao bi o cemu pricam.
   nikakva ovo tajna nije.
   turci su nam ranjenog i zarobljenog komandira vratili jer su shvatili kakva bi odmazda bila.
   nisu isli pod amblemima vj vec bez amblema
   imaju turci tripova 1000 da su ih napadale nislije pa im sad pancevci dodju kao isto

  8. Upoznaj jos turaka sa Sokoca, picketino dezerterska. Procitaces i kako je tekla akcija
   I svaki put kad procitas ime bilo kog Srbina, ima da ustanes i da kazes hvala ti brate.
   Hvala sto sad uzivam na tvojim mukama i ranama

   http://slavicnet.com/sokolac/sokolac_betanija_forum.html

   Jesi ikad pojsetio Mali Zejtinlik da se poklonis sjenama hrabrih boraca Srpskog Sarajeva?

   U sustini, kad su Srpsku poceli da brane misevi kao ti, koji se plase svega sto ima veze za turadijom, onda je lako turcima da nam otkidaju komad po komad

   Srpska se treba plasiti Hadzifejzoviza i drugi Hadzikurtona?
   To sto bljuju mrznju samo moze da nam koristi, a ne da nam skodi
   A ti se pajsercino rezimska uplasio sta ce reci nekakva TV iz Sarajstana

 4. Дал је баш везан само за пресуду Предсједнику Републике Српске Караџић др. Радовану тај бојкот али је чињеница да срби углавном производе храну без икаквог стандарда и контроле.
  Примјер 1.
  Стуха за коју се на крају испоставило да је режимска производила тјестенину под паролом 100% домаће, ручни рад,бла бла.
  Тјестенина се квари у року трајања.
  Скренем им пажњу а они мени понуде једно или два паковања што сам одбио узети уз ријечи да сам им то рекао зато што сам њиховом храном хранио дјецу.
  Престао куповати и узимам произведено у Словенији.

  Примјер 2.
  Мљекара из Републике Српске.
  До те мјере лоши производи да сам на крају морао звати до директора.
  Све рекламације уважавали ако треба испоручивати ће и на кућну адресу.
  На крају колико сам успио прочитати на интернету све указује да је млијеко лоше складиштено или чак од болесних крава.
  Престао куповати и купујем само Мљекара Смајић из Челића ФБИХ.

  Сви производи који имају халал и кошер цертификат пожељни су за куповину.
  Лично вјерујем да би било која непристрасна анализа показала да је у Републици Српској све лаж и да се у Републици Српској све завршава печатом и покривањем папирима за већину производње хране.
  Тако да ће бојкотовања бити све више,она су неминовност.

  1. Младене,

   јел ‘ ти то нас хоћеш да убиједиш да је овај бојкот кренуи због квалитета тјестенине?!?#@/)(!??

  2. А кад си већ код теме, прије двије године покренута је кампања “На страну страно, домаће је јаче“.

   И ништа ту не би било спорно да се под домаћим (тржиштем) не подразумјева читава БиХ, али су на плакату само робне марке из ФБиХ.

   И опет не би било ништа спорно да главни промотер није СДА-екстремиста Емир Хаџихафизнешто.

   Нек иде и то у пичку материну, нема проблема, али такав билборд ставити у центар Бање Луке и називати нешто домаћим, а не имати ни један бренд из РС, је чиста политичка провокација.

   П.С. Тај билборд је стајао на раскрсници у близини садашнјег кружнок тока код Еурохерц пумпе. Мислим да је један био и на другој страни Врбаса.

   https://www.klix.ba/biznis/privreda/predstavljena-nova-kampanja-udruzenja-kupujmo-i-koristimo-domace/170215084

  3. А што не могу сварити овакве типове.

   Емир Хаџихафизнешто скоро се распричао о антифашизму па ме наћера да мало прегледам списак народних хероја да видим да ли неко из његове фамилије би народни херој борбе против фашизма.

   И добих податак да је од 1323 народна хероја 45 Бошњака-муслимана из БиХ, Србије и Црне Горе (3,4% што је дупло више од процента Бошњака-муслимана у редовима НОВЈ). Ни један није из Сребренице одакле су његови.

   Расфалио се Емир сарајевским антифашизмом и мени не даде ђаво мира па завирих у партизанску статистику и угледах да је чак двоје рођених Сарајлија на том списку, Авдо Хоџић и Мустафа Доваџија.

   Па онда погледах колико је Поповића народних хероја и утврдих да их је 14.

   Значи, сами Поповићи имају 7 пута више народних хероја од читавог најантифашистичкијег града на свијету, Сарајева.

   И онда се чудите овом бојкоту!?

   Та долина је најлажљивије мјесто на свијету

  4. Од болесних крава???

   Младене, мљекаре из РС откупљују млијеко од сточара у ФБиХ, и обрнуто.

   Можда је федерално млијеко добро зато што купују здраво млијеко из РС,
   Може и обрнуто.

  5. Свако за своју лову може узимати гдје год хоће и шта год хоће.Ја никад нисам узео било шта од хране,а да није произведено у РС или Србији.Хљеб ћу узети од Бошњака или Хрвата из Градишке али никад од Шиптара.Узимам једино воћке као што су датуле,шипак,смокве,..које ми не можемо произвести.Лаж је Младене да код нас нема квалитета.Мљекара Пађени,Дубица,Блатница имају одличне производе.Месо нам је 100% квалитетније од страног које се увози,и које је старо и по неколико деценија….

  6. Младен је убијеђен да је здравије млијеко из сумпориоксидних долина Миљацке и Спрече него са Мањаче.

  7. Сербиуме, нисам писао ко је квалитетан.
   Знам за мљекару Пађени, врхунски квалитет вјероватно зато што морају продавати у западној Херцеговини, Црној Гори и можда Хрватској гдје само пролази квалитета.
   Сви остали који имају довољно српских уста и Васу из Бањалуке производе смеће.
   Енглеске мљекаре не узимам у разматрање, Република Српска са њима нема ништа јер да има биле би упропаштене као и све остало.

  8. За Млађу.
   Нисам SERBIUM-већ SERBINUM.Име мог града од најранијих времена.Млађо,чема таква самодеструкција?Све је туђе боље?Да ли би и појео туђе,хрватско или муслиманско говно,јер љепше мириши од твога,јер си се тај дан случајно наждерао бијелог лука,ћевапа и попио које пиво?А они све халал и кошир?
   Али идемо овако.Овде је ријеч о пекари МАЊА и како једна усташоидна пропаганда хоће да уништи посао једној фирми која добро ради у ФБиХ.Ја повремено узимам производе из Мање,и нису лоши,можда и најбољи.Твит о трећепозивцима ја схватам као одличан смисао за хумор.Твит о Радовану?Због чега је њима дозвољено величање њихових,а ми о својима морамо да шутимо?Можда и ја имам неко своје мишљење о Раши,али тај човјек нас је спасио од уништења које смо доживили 1914-1918 и 1941-1945.Наравно не он сам.Неки дан су и Кинези прошли на тендеру за Тузлу,блок 3.Ћаршијанери и касабалије су одмах подигли хампу да се посао додјељује негаторима геноцида.То је та перцепција.

   Васо Бутозан ради свој посао,не прави се Енглез.Живимо у држави,добро знаш каквој.Држави која не постоји и не функционише.И тако стање ће бити до коначног разлаза.Ја само не знам како касабалије не виде да ни њима нема напретка без јасне контроле,шта имају.Може ли Васо Бутозан контролисати улаз робе преко дивљих прелаза у Зап.Херцеговини или преко Цазинске Крајине?Може ли Фбих контролисати скеле на Дрини?
   Свака озбиљна држава заснива своје приходе на нафти,лијековима и пољопривреди.Имамо ли рафинерију?Имамо ли домаће фабрике лијекова?Зашто се не ограничи увоз?Имамо ли право на квоте и прелемани?На заштиту?Или је боље да се народ исељава?Можда они мисле да ће и Арапи и остала багра постати „добри Бошњани“?

 5. А да је дотићни СДА-екстремиста одвано намерачио да изведе ту провокацију доказ је да је још 2015.године трабуњао како он заобилази стране производе: “(Talijanska tjestenina, slovenska voda, turski keks, makedonski ajvar, portugalsko vino, srbijanski džem)“

  И онда он у БХ-петриотском заносу каже да треба гајити БХ-економски патриотизам помињући све народе и крајеве БиХ: “Odlukom da sa police gdje stoji bh. proizvod, i isti takav proizvod iz neke druge države, do kase u korpi ponesemo ovaj prvi, spominjani, ovaj naš, činimo neprocjenjivu korist našoj djeci, njihovoj budućnosti, ma kojoj naciji i mjestu življenja u BiH pripadali“.

  И онда слага следеће: “Eto, samo taj u nizu drugih motiva, dovoljan mi je da šetajući kraj polica s robom iz cijelog svijeta zafatim moje, zafatim Čitluk, Gradačac, Trebinje. Zafatim i donesem kući i odmah lijepo i onima u Čitluku, i u Gradačcu, i onima u Trebinju, a lijepo i meni na Grbavici u Sarajevu“.

  Ово му је прича од двије године прије билборда.

  Ували фрајер у причу Читлук и Требиње, а очима их не може гледати. Нити Читлук и Требиње њега.

  Овај СДА-екстремиста прича хрватску патриотску причу како је хрватско држављанство добио због заслуга за Хрватску културу јер је добијао некакве награде глумећи у хрватским филмовима.

  Све би му човјек повјеровао да он то држављанство није добио много прије него што је добио те награде.

  Вјеројатно су дјелатници који дијеле хрватске путовнице унапријед знали да ће Емир получити силне филмске награде и прославити хрватски филм.

  А права истина је да се хрватско држављанство стиче рођењем у Хрватској, а ако ниси рођен у Хрватској онда требаш доказати да су ти родитељи или дједови били Хрвати.

  А ви погодите када су се то родитељи и дједови разних емира који данас имају путовницу, били Хрвати. Веома кратко вријеме, али у хрватској веома цијењено.

  Мислим да нам Џасмин из сопрственог примјера може објаснити те детаље.

  https://gracanicki.ba/emir-hadzihafizbegovic-na-policama-u-trgovini-zafacam-samo-domace-proizvode/

  1. Са нагласком на оно: “Eto, samo taj u nizu drugih motiva, dovoljan mi je da šetajući kraj polica s robom iz cijelog svijeta zafatim MOJE, zafatim Čitluk, Gradačac, Trebinje.“

   Што не могу овакве фукаре!!!

 6. До које мјере је Симо спреман извртати чињенице то постаје страшно и погубно прије свега за Србе који му повјерују.
  Није да готовим Хаџихафизбеговића али човјек није крив што промовише фирме а ту нема нико из Републике Српске.
  Разлог је једноставан.
  Све чега су се Срби дотакли уништено је или је донекле опстало уз пријетњу исељавањем или из помоћ турских инвеститора.
  Има ли љепшег примјера од Саве и отвореног лудила чувара Српске који је морао повући ручну иако је ријешен да уништи српску до краја.
  Примјер два Семберка да није уништена Вегету би Хрвати могли продавати сами себи. Убједљиво најбољи зачин након затирања од стране Срба спашен захваљујући Турцима.
  Свако ко смета хрватском увозничком лобију мора бити уништен, ФБиХ неће такву политику и одмах по теби они изазивају рат.
  Житопомет нестаде за ноћ а баш јутрос видим комби пекаре Љубаче развози хљеб по Брчком.
  Докле више,ко изазива рат црвена секта или ФБиХ која само ради свој посао и чува властиту земљу.

 7. Ево нешто конкретно.

  Раније сам овдје већ писао како слоган „наше је боље“ објављен у споту министарства трговине Српске јако глуп,ефекат нула.

  Наравно да је економски патриотизам пожељан на просторима Српске и Федерације, просторима гдје владају увозни лобији, гдје се свјесно уништавала и уништава производња и прерада здраве хране и пића.

  Наравно да свако ко се имало разумије у привреду, зна да се не развијају стратешке гране само кроз рекламу и медијски утицај на економски патриотизам, много ту ствари треба посложити, много прописа донијети и поставити праве људе на право мјесто.

  Свакако да је маркетинг једна важна полуга привредног система, макар и овако кусог.

  Зато кад хоћеш да нешто постигнеш, све да би био патриота, помогао наше произвођаче, а успут да ти се породица здраво храни, онда мораш супер моћан спот-спотове урадити, сваки дан га-их приказивати, све да то позитивно утиче на савјест нашег народа.

  Посебно ту мора одиграти улогу слоган-порука која никог не оставља равнодушним, порука која треба да се позитивно удомаћи у свакодневној употреби, зато још једном предлажем да тај слоган буде „ЕМ ЗДРАВО, ЕМ НАШЕ“.

  Успут, мислим да би разни Тривићи и удружење привредника морали на овим стварима радити, никако давати политичке изјаве, тачка.

  1. Чекај…

   Тривић не може напсиати иронични твит, а главни промотер домаћих производа може млатити политику данноћ.. И то у огромним количинама, увредама, лажима …

   Гони се у курац, улизицо!

 8. Није Симо не може, него не треба, имају приватници, па и њихово удружење шта радити, без да се мијешају у политичке квалификације које се рефлектују кроз међунационалне односе.

  Видиш колико Тривића кошта твит, сад ће му бојкотовати радње у Сарајеву, или по Федерацији.
  Видиш, како данас њему, тако сутра другим предузећима и предузетницима, све тражећи повод за стратешко дјеловање гушења Републике Српске.

  Зато ја интезивно ових дана позивам на толеранцију по свим питањима,то се Симо зове висока политика, тако да оваквим часним људима и стратешком интересу Српске штете кад о политици мисле да мисле људи који треба да мисле о послу, а полтичари да им обезбједе пословни амбијент, тачка.

  Значи, на Тривићевом примјеру се одлично осликава приједлог мог слогана, боље да је о својим производима на твиту написао , „ЕМ ЗДРАВО, ЕМ НАШЕ“, то нико у Федерацији не би могао злоупотребити, напротив.

  1. Е јеси пизда…

   Баш ће Тривић пропасти због турског бојкота!?

   Е неће…
   Од сутра ја крећем да купујем код Тривића, иако до сада нисам.

   То је мој допринос, а ти и даље лижи дупе сарајстанцима.

   Надам се да у федералном Сарајеву има довољно паметних људи који ће овај бојкот осудити на најбољи начин, а он је наставити куповати код Тривића.

   Уколико се покаже да такви не постоје, онда је све јасно.

   Империја узвраћа ударц, стари Симин мото.

 9. Видиш Симо,

  ти ћеш тек сад да купујеш коф Тривића, прије пар година је отворена његова пекара у Палама, врло брзо је преузео примат над осталим својим квалитетом и квалитетном услугом, значи, „ем здраво, ем укусно, ем наше“, стварно су најбољи, свака част.

  Мислим да овакав квалитет пекарских производа у ствари нема нико, или има врло мало других произвођача-пекара, што опет не значи да Тривић треба да себи и нама „помаже“ са својим политичким твитовима.

  1. И…
   Е јеси пиздурина…
   Сад би ти да расправљамо о квалитету Тривићевих кифли.
   М’рш фукаро!

   Ја бих да се расправи хитлеровски бојкот.

  1. Шта имам причати о фалсификату?

   Сјети се Лазе и „Ем светско, ем наше!“

   Хик…

 10. Не сјећам се, али неважно, ја сам ово написао-налетило ми пишући овдје коментар прошле године, све изазван оним глупим слоганом „наше је боље“.

  По мени, овај слоган одражава све што треба, од економског патриотизма,указује на здраву природу код нас, баш зато што производимо здраву храну.

  Овдје Симо нема мјеста љубомори,значи, овај слоган не заслужује лицемјере, него за заштиту као интелектуално власништво Републике Српске.

  Ево министарству трговине и турима, односно влади од мене слоган гратис, дајем ријеч.

 11. Захваљујући Сербинуму схватио сам мало боље шта је заправо позадина ових дешавања у Сарајеву.
  Као и све из Републике Српске лицемјерно и лажно јер нећемо да причамо о својим говнима сваљујемо на Сарајево кривицу за бојкот као да су они криви што је замјеник директора морао
  „прећи из четника у партизане“ да би уопште имао право на живот и рад у партизанији Републике Српске.
  Могао је лијепо и часно остати четник и никада Сарајево не би видио осим ако треба у амбасаду неке од западних земаља.
  Овако као продукт и статиста режима нема шта да се јавља, наћи ће му они мјеста под њиховим кишобраном сигурности.

  1. Замјеник директора,четници,партизани,амбасаде,режим,…..На чему си Млађо?Ја ти немам никакве везе са шупцима у политици,…..Ако ти волиш касабалије из Сарајева,бујрум,за мене су они некад били непријатељи а сада је то за мене иностранство.И пиши мало повезаније Форест.

  2. СТЈ што каже Рајконе,ти си једини споменуо твит и Радована.
   Прогуглам и нађем цитате твита.
   У твиту пише да се мора преквалификовати из четника у партизанију.
   Даље,сваки поштен четник иде у амбасаде западних земаља само луде црвеног војводе Шешеља иду у амбасаду Русије и Венецуеле.
   И на крају статиста режима је замјеник директора у фирми.
   Ипак ти хвала,други немају херц да спомену Радована.
   Поздрав

 12. “Senad Hadžifejzović, koji u Americi pravi priče sa najuspješnijim Bosancima u toj zemlji, sastao se i sa Vedadom Mahmuljinom, i to ne bilo gdje, već usred kompanije Boing, gdje ovaj mladi Bosanas radi.
  U Boingu radi 60.000 vrhunskih svjetskih inženjera, a Vedad je najbolji od njih!“

  Тако то бива кад те чаршија оцјењује, а нарочито Сенад.

  Ваљда је сад свима јасно шта се догађа са Боингом.
  Треба то Мехтић и Авдо да истраже.

  https://www.fokuspress.com/top-story/6416-ekskluzivno-pogledajte-intervju-senada-hadzifejzovica-sa-vedadom-mahmuljinom-najboljim-inzenjerom-boinga-video

  https://srpskainfo.com/zabrinuti-za-bezbjednost-sada-i-otava-zabranila-letove-boinga-737/

 13. Пропаде нам оваква тема.
  Чак се и на кликсу у коментарима може прочитати да је режим правио екстра квалитетне производе за тржиште Сарајева.
  Ваљда нису жалили ИНТЕГРАЛ-ног брашна.
  Мало је позната чињеница да омиљени извођач радова режима за џ учествовао у првом радовима на изградњи аутопута кроз ФБиХ.
  Када се дода томе да су КК Босна и Холидејин нешто у шта треба улагати новац народа који наивно вјерује у Републику Српску онда се питам јел Република Српска овако темељно уништена од стране чувара Српске јер у њој нема ништа српско?