Трампов предизборни савјетник помаже СНСД-у у кампањи

Потпредсједник Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Жељка Цвијановић разговарала је данас у Бањалуци са америчким стручњацима из области политичких кампања Џејсоном Озборном и Мајклом Рубином, а главна тема била је кампања СНСД-а за предстојеће опште изборе у БиХ.

четвртак, 7 јуна, 2018 / 14:55

Током састанка посебно су анализирани успјеси политике СНСД-а који су остварени у протеклих дванаест и по година, саопштено је из ове странке.

Саговорници су нагласили да је потребно промовисати политику за будућност, оцијенивши да је у том погледу потребан максимални ангажман свих, додаје се у саопштењу из СНСД-а.

Oзборн је био савјетник у кампањи Доналда Трампа на предсједничким изборима у САД

(СРНА/Фронтал)10 КОМЕНТАРА

 1. Ko laže Frontal ili BN?
  Pošto Frontal ima sklonost prepravljati vijesti i naslove ovdje piše da su Trampovi lobisti a na BN da su šiptarski. Ovdje piše da su se sastali u Banja Luci gdje je Željka bila domaćin kao 2. čovjek SNSD a na BN piše da se se sastali u zgradi vlade i da je kabinet saopštio …
  Ovo je strašna vijest.
  Šiptarskim lobistima sastančiš o trošku RS u stranačke svrhe ne pitajući za cijenu da se postigne cilj a to je uništenje sopstvenog naroda i krčmljenje 10 do 12 milijardi i bespovratno izgubljene još četri godine.
  Plaćati najskuplje lobiste da bi radio protiv sopstvenog naroda?
  Ko ste Vi?- rekao bi Ilija Čvorović
  Vi ste malo veći izdajnici. – zaključio bi na kraju
  Dolazak Amerikanaca u ovom obliku podsjeća samo na jedan istorijski događaj. Meksičku revoluciju,gdje je amerika postigla svoj interes i otela meksičkom narodu naftu a zauzvrat podržala korumpiranog predsjednika.

  1. Млађане,

   БН је у праву. Ради се о шиптарским лобистима који су помогли отцјепљењу Косова од Србије.

   Зна Додик ко може сличан посао урадити за њега.

 2. А СДС по обичају глуп.

  СДС:
  “Srpska demokratska stranka ocijenila je danas da je kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović današnjim sastankom sa američkim stručnjacima za političke kampanje Džejsonom Osbornom i Majklom Rubinom, kako ističu, „otkrila ko zaista stoji iza njene kampanje“.“

  https://www.nezavisne.com/novosti/bih/SDS-Cvijanoviceva-otkrila-ko-stoji-iza-njene-kampanje/482561

  Њихово гласило БН:
  “Budući da su bili konsultatni u izbornom štabu američkog predsjednika Donalda Trampa vjerovatno je i suma koju oni traže pozamašna.“

  http://www.rtvbn.com/3910145/isti-lobisti-snsda-i-kosova

  1. И онда ће обичан гласач схватити да иза Додика стоји Трамп, а посљедично томе, иза Вукоте бивша администрација САД.

   Да Вукота ишта зна знао би да Срби немају негативан осјећај према Трампу и да је ово добар Додиков потез.

   Ал’ ајд’ти то будалама објасни!?

 3. Могла био Жељка доћи главе Милораду као што је Биљана дошла Радовану. Ћуд је женска смијешна работа, не зна женско ко је које вјере стотину ће промијенит вјера док испуни што јој срце жуди, тако отприлике рече највећи српски пјесник. Ко је у РС и БиХ дошао на власт а да није био нечији играч, да не кажем плаћеник или боље рећи шпијун. Нико. “ЦИА снајка, ЦИА“. МИ6 невјеста, МИ6.

 4. Хахахаха, јесте ли прочитали Жељкину изјаву о позоришту, жена „фактички“ није нормална. Па оно кад би смишљао данима са идејом да буде што глупље, не би успио онако формулисати. Жена је бетон.

  1. па зато је гурају за предсеника, адекватна замјена…то је интелектуална граница до које овај народ смије ићи…после ње пустош

 5. змај огњени вук,

  Странка чији се предсједник разбије о тај бетон би требало одмах да се угаси, па не би било лоше да СДС јавно обећа да ће престати са радом ако Говедарица изгуби. Такво обећање Вукоти може само помоћи јер ће то народ протумачити као један храбар и одлучан потез.

  Додатни плус је што је то уједно и једини сценарио у којем народ неће изгубити: ил’ ће се ријешити бетона, ил’ ће се ријешити СДС-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *