Свечано отворили: Фронтал се провезао „Источним транзитом“

Источни транзит, као и тзв. Западни транзит, већ одавно нису никакве транзитне саобраћајнице, већ обичне аутомобилске артерије кроз град, који већ одавно вапи за аутопутним прстеном као обилазницом.

четвртак, 7 јуна, 2018 / 13:52

Уколико се сјећате нашег репортажног извјештаја са аутопута Бања Лука – Градишка, знате да смо склони таквим провјерама. Но, ово далеко да је од било каквог подвига, још мање има разлога за неко славље или било какав понос.

То је свега неколико стотина метара асфалта, које градске власти још и прије Отаџбинског рата никако нису могле да заврше. Сада, када је завршен, имамо још једну раскрсницу двадесетак метара од друге двије.

Док један крај ове транзитне закрпе завршава чак на старом путу према Трну и општини Лакташи, њен други крај завршава Т раскрсницом, од којих његово лијево скретање води у брдо и завршетак аутобуске трасе, а други крај цркве и џамије у сплет малих, уских уличица.

И, наравно, за моторна возила затворени Зелени мост.

Сретно вам дуго, топло љето.1 КОМЕНТАР

  1. „То је свега неколико стотина метара асфалта“, a za puni kilometar zafalilo 20 miliona evra. Kao da ne znamo da su GAMAD. Lopovi!
    šta smo drugo i zaslužili od onih koji svesno, uporno i organizovano gade živote milionima zbog svojih smrdljivih i alavih guzica,
    Ko ih bađ pa jeb e sve onako na gomili.Otpad je to strašan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *