Адвокат Милош Стевановић се учланио у ДНС и одмах именован за пословног директора странке

Демократском народном савезу /ДНС/ приступио је бијељински адвокат Милош Стевановић и именован је за пословног директора ове странке на републичком нивоу, саопштено је на конференцији за новинаре у Бијељини.

понедељак, 27 јула, 2020 / 17:12

Стевановић је рекао да са великим задовољством приступа ДНС-у и да ће дати посебан допринос у међународним односима.

ДНС ће, како је најавио, за неколико дана почети са веома интензивном међународном сарадњом која ће бити оличена и у вези са партнерима странке у Републици Српској, Србији и иностранству.

"Желимо да од ове странке направимо међународно признату странку, модерну и да неке идеје које су можда на западу у странкама сличног размишљања буду и овдје, да то заједнички даље градимо”, рекао је Стевановић новинарима.

Он је захвалио меннаџменту ДНС-а што га је препознао за ову функцују, те напоменуо да је са предсједником Ненадом Нешићем договорио и нашао заједничку ријеч о будућности Републике Српске.

Према његовим ријечима, странка ће дати и давати свој допринос у развоју Републике Српске.

Вршилац дужности предсједника ДНС Ненад Нешић рекао је да је у Стевановићу препознат човјек који би могао да обавља функцију на коју је именован.

Он је најавио да ће им на подручју Бијељине у наредном периоду приступити још "звучних имена”, који ће бити окосница даљег развоја Републике Српске.

"ДНС-у у посљедње вријеме приступа све већи број младих људи, пуних енергије, снаге, воље да се у Српској боље живи, те да својом снагом, знањем и умијећем направе да Република Српска буде средина из које људи не одлазе него остају у њој, којој долазе, гдје је економија у првом плану”, навео је Нешић.

Предсједник Градског одбора ДНС-а Бијељина Дико Цвјетиновић рекао је да је овај одбор добио још једног младог човјека, који ће својим знањем и енергијом допринијети још већем расту и напретку странке како у Бијељини, тако и у Републици Српској.

"Након турбуленција кроз које је пролазила странка успјели смо да се стабилизујемо и сваким даном смо све јачи, а доказ томе је долазак све већег броја људи у ДНС”, рекао је Цвјетиновић новинарима.

Он је изразио увјерење да ће на предстојећим изборима направити добар резултат и учествовати у локалној власти.Оставите одговор