И Вишковић је честитао, сад оно ко је нови премијер Ефбиха да реагује?

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку грађанима поводом 9. јануара – Дана Републике, пошто некима видимо то баш смета, подсјећамо.

недеља, јануар 13, 2019 / 10:36

"У име Владе Републике Српске, и у своје име, свим грађанима Републике Српске честитам 9. јануар – Дан Републике Српске.

Обиљежавањем 9. јануара показујемо одговорност и изражавамо поштовање према свим нашим суграђанима који су учествовали у стварању Републике Српске, нарочито према онима који су своје животе положили у њене темеље како би се осигурао опстанак српског народа на овим просторима.

Упркос бројним изазовима, снагом заједништва успјели смо да очувамо нашу Републику – наш идентитет, традицију и слободу. Захвални смо свим грађанима, организацијама и појединцима, али и нашим пријатељима ван граница Републике Српске, који нам помажу да наша Република буде стабилна, а наше институције јаке.

Са жељом да у наредним годинама наставимо да свечано и достојанствено обиљежавамо најзначајнији датум у историји нашег народа на овом простору, и са увјерењем да ће Република Српска бити још стабилнија и успјешнија, срдачно вас поздрављам", наводи се у честитки предсједника Владе.



Оставите одговор