3Д Хобит

Продуценти су коначно саопштили све детаље Питер Џексоновог "Хобита" који ће имати два дијела и у биоскопе стиже у 3Д формату. Први филм "Хобит: АН АНЕСПЕКТЕД ЏОРНЕЈ" у мрак биоскопских сала стиже у децембру наредне године, а други "Хобит: ТЕР ЕНД БЕК АГЕН" годину дана касније. Неколико "ветерана" из "Господара прстенова" ће, на неки начин, […]

уторак, 31 маја, 2011 / 15:23

Продуценти су коначно саопштили све детаље Питер Џексоновог "Хобита" који ће имати два дијела и у биоскопе стиже у 3Д формату.

Први филм "Хобит: АН АНЕСПЕКТЕД ЏОРНЕЈ" у мрак биоскопских сала стиже у децембру наредне године, а други "Хобит: ТЕР ЕНД БЕК АГЕН" годину дана касније.

Неколико "ветерана" из "Господара прстенова" ће, на неки начин, наставити своје роле а међу њима су Иан Мекелен као Гендалф, Илајџа Вуд је Фродо, Енди Серкис као Голум и Орландо Блум је и даље Леголас.

Билба Багинса глумиће Мартин Фриман а у филму ће играти и Стивен Фрај, Ричард Армитаж, Џејмс Незбит…

Снимање 500 милиона долара вредних филмова почело је у марту на Новом Зеланду, а крај се још увек не назире, али је редитељ недавно рекао да је "веома задовољан темпом снимања".

Ова адаптација Џ.Р.Р. Толкиновог романа, који претходи дешавањима у "Господару прстенова", прати младог Билба Багинса и групу патуљака на њиховом походу против змаја.Оставите одговор