Троицки заустављен!

Каква штета… Виктор Троицки био је два поена од побједе над Ендијем Марејем и пласмана у четвртфинале Ролан Гароса, али је тамо отишао Шкот! Какву шансу је пропустио Виктор Троицки у уторак поподне… Велика штета! Наш тенисер имао је вођство од 5:3 и 30:0 на свој сервис, за пласман у четвртфинале Ролан Гароса и дуел […]

уторак, 31 маја, 2011 / 15:24

Каква штета… Виктор Троицки био је два поена од побједе над Ендијем Марејем и пласмана у четвртфинале Ролан Гароса, али је тамо отишао Шкот!

Какву шансу је пропустио Виктор Троицки у уторак поподне… Велика штета!

Наш тенисер имао је вођство од 5:3 и 30:0 на свој сервис, за пласман у четвртфинале Ролан Гароса и дуел са Марејем, али му се тада "стегла рука", па је Шкот пронашао излаз из наизглед незизлазне ситуације.

Добио је наредна четири гема и прошао даље…

После скоро четири сата тениса у Паризу, распоређених у два дана – 6:4, 6:4, 3:6, 2:6, 5:7.

Четврти и петнаести носилац наставили су у уторак мало после 14 часова меч осмине финала Ролан Гароса, након што су дан раније морали да прекину при резултату 2:2 у сетовима због мрака.

Србин је први направио брејк, повео са 5:2, потом у деветом гему при 5:3 имао сервис за четвртфинале, али је на два поена од прве победе у каријери над Марејем, почео је да греши и дозволио Шкоту да направи два брејка у низу и забележи побједу.

Побједник овог дуела играће у четвртфиналу против Аргентинца Хуана Игнасија Челе, који је у осмини финала избацио квалификанта Алехандра Фаљу из Колумбије.Оставите одговор