Вулин каже да смјена руководства неће дестабилизовати сјевер Косова

Министар без портфеља задужен за Косово и Метохију Александар Вулин изјавио је вечерас да на сјеверу Косова нису распуштене цијеле општине, већ да су замијењена руководства и да ће држава учинити све да не дође до дестабилизације на сјеверу покрајине. Он је додао да међу смијењенима има чланова СНС, СПС, УРС, НС и Покрета социјалиста […]

среда, 11 септембра, 2013 / 06:14

Министар без портфеља задужен за Косово и Метохију Александар Вулин изјавио је вечерас да на сјеверу Косова нису распуштене цијеле општине, већ да су замијењена руководства и да ће држава учинити све да не дође до дестабилизације на сјеверу покрајине.

Он је додао да међу смијењенима има чланова СНС, СПС, УРС, НС и Покрета социјалиста и поручио да то показује да држава прави листу која ће учествовати на изборима 3. новембра на којој се налазе сви Срби, а не „ова или она политичка партија”.

„Ту нема никакве политичке дискриминације и међу онима које смо заменили има чланова СНС, СПС, УРС, НС и Покрета социјалиста…Али у томе јесте ствар – ми правимо листу на којој се налазе сви Срби, а не листа на којој се налази ова или она политичка партија”, рекао је Вулин за Радио-телевизују Србије.

Он је додао и да нису цијеле општине распуштене, већ само руководство, додајући да ће остали запослени у њима наставити да раде.

„Мењамо људе, али политику очувања КиМ, не”, поручио је Вулин.