Вријеме је за мјере: Студенти геодезије код предсједника Додика

Предсједник Републике Српске Милорад Додик примио је данас прву генерацију дипломаца Архитектонско-грађевинског факултета у Бањалуци на студијском програму геодезија. Предсједник Додик је рекао ће настојати да обезбиједи да заврше приправнички стаж у органима РС, будући да се ради о занимању за којим постоји потреба у друштву. Дипломирани студенти захвалили су предсједнику на пријему и упознали […]

петак, децембар 16, 2011 / 16:53

Предсједник Републике Српске Милорад Додик примио је данас прву генерацију дипломаца Архитектонско-грађевинског факултета у Бањалуци на студијском програму геодезија.

Предсједник Додик је рекао ће настојати да обезбиједи да заврше приправнички стаж у органима РС, будући да се ради о занимању за којим постоји потреба у друштву.

Дипломирани студенти захвалили су предсједнику на пријему и упознали га са детаљима студијског програма који су завршили.0 КОМЕНТАРА

  1. Шта ће геодете у „органима РС“? нема ли у РС ни једне фирме која треба стручњаке тог профила, па да млади своја знанја одмах почну да практикују у струци? Можда предсједнику нису добро објаснили кога прима!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *