УРС: Гдје Динкић стаде, Крстић ће продужити

Странка Уједињени региони Србије (УРС) оцијенила је данас да програм мјера који, према наводима медија, намјерава да спроводи кандидат за министра финансија Лазар Крстић, представља наставак политике лидера УРС-а Млађана Динкића. „Буквално сви програмски циљеви које је Крстић навео, од првог до посљедњег, већ два мјесеца се могу прочитати на сајту Министарства финансија и привреде”, […]

четвртак, 15 августа, 2013 / 17:19

Странка Уједињени региони Србије (УРС) оцијенила је данас да програм мјера који, према наводима медија, намјерава да спроводи кандидат за министра финансија Лазар Крстић, представља наставак политике лидера УРС-а Млађана Динкића.

„Буквално сви програмски циљеви које је Крстић навео, од првог до посљедњег, већ два мјесеца се могу прочитати на сајту Министарства финансија и привреде”, наводи се у саопштењу УРС-а, који излази из владајуће коалиције у оквиру реконструкције Владе.

Како се истиче, програм, који Крстић очигледно намјерава да усвоји и настави да спроводи, Влада Србије је донијела на предлог Млађана Динкића, лидера УРС-а и министра финансија и привреде.

„То је исправна политика која је у националном интересу, јер је нулта толеранција на неплаћање пореза коју је Динкић увео и стриктно спровођење његовог програма већ дало прве видљиве резултате”, наводи се и додаје да је дефицит државног буџета смањен за четвртину у поређењу са прошлом годином.0 КОМЕНТАРА