Украјина: Црнцима шверцерима забранити на плажу!

Градоначелник украјинског града Феодосије на Кримском полуострву Александар Бартенев упутио је захтјев да се свим тамнопутим продавцима који туристима продају свакојаке предмете забрани приступ плажама. "На плажи не смије да буде ниједан црнац. Намећу се пролазницима и не дозвољавају лијепим дјевојкама да се слободно крећу", рекао је Бартенев на састанку савјета града Феодосије. Замјеник градоначелника […]

петак, 22 јула, 2011 / 15:06

Градоначелник украјинског града Феодосије на Кримском полуострву Александар Бартенев упутио је захтјев да се свим тамнопутим продавцима који туристима продају свакојаке предмете забрани приступ плажама.

"На плажи не смије да буде ниједан црнац. Намећу се пролазницима и не дозвољавају лијепим дјевојкама да се слободно крећу", рекао је Бартенев на састанку савјета града Феодосије.

Замјеник градоначелника Василиј Ганиш рекао је руској новинској агенцији РИА Новости да је Бартенев позвао све шефове безбједносних агенција и наредио им да зауставе активности лица афричке националности на градским обалама.

Ганиш наводи да дозвола за боравак групи од седам мушкараца, која себе називају избјеглицама, што је њихов правни разлог останка у Украјини, истиче 12. августа.

Према његовим ријечима, они су већ прекршили правила боравка и изречене су им казне.

Крим је веома популарна труристичка дестинација на обали Црног мора.Оставите одговор