У Бијељини неко лаже: Обојица прогласили побједу

Из оба изборна штаба у Бијељини проглашена је побједа

недеља, октобар 2, 2016 / 22:41

Из оба изборна штаба у Бијељини проглашена је побједа

СДС је саопштио да је Мићић освојио 30.397, а његов противкандидат Златко Максимовић 29743.

Истовремено, из Успјепне Српске су саопштили да је Мићић освојио 30.352, а Максимовић 31.186. 0 КОМЕНТАРА

 1. Ако сам ја добро упратио (а опћенито нешто нисам пратио изборну кампању па не могу бити нешто мјеродаван), др. Максимовић би се могао издвојити као кандидат у РС-у, али и БиХ, који је највише порадио на својој промоцији и кандидатури, свугдје га је било и био је истакнут.

 2. Ма забројали су се и једни и други. Хоће то. То је ситуација као у боксу, након завршене борбе оба борца подигну руке и крену да славе победу, ваљда покушавајући мало утицати на судије које треба да донесу одлуку.

  Право стање је (у овом моменту) да након обрађених 58.383, овај Мићо води са разликом од 428 гласова. Не знам да ли постоји шанса да се бројањем преосталих око 8.000 листића нешто промени (реално тешко), но видећемо за који сат епилог.

  Бијељина важи као најтврђе упориште СДС-а, по важности друга општина у Српској, имају ту и БНТВ која има стабилне и сигурне „спонзоре“ и која врши снажну агитацију у корист „блиске“ пол.опције, тј СДС-а. Поштено. Иако мислим да је пропаганда превише плитка, инфантилна, на граници неукуса (што лако прерасте у антипропаганду), ал ајд добро, а ни други нису бољи.

  Како год, Мићо вероватно побеђује, но СДС и СзП клизи ка томе да у блиској будућности изгуби Бијељину, и изгубиће је ако из ових избора не извуку поуку.
  Како посеју, тако ће пожњети.

 3. Najmučnija scena ovih izbora dolazi iz Bijeljine. Ova dvojica zadriglih kupusara pod dejstvom adrenalina, alkohola i pečenja urlaju u kamere i mikrofone – POBJEDA, POBJEDA!

  Grozno će biti ako se SDS nakon ovog poraza odluči za Mićića. Taj čovjek je kapacitet samo u tome da nas osramoti. Nova generacija političara u Srpskoj bi trebala eliminisati bar taj kapacitet sramoćenja. Miličević i Radojičić su dobri primjeri. Dodo, Obren, Mićić – loši primjeri.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *