07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Тужилац предложио притвор за Војина Галића

Тужилац Окружног тужилаштва Бањалука предложио је данас одређивање притвора седамдесетогодишњем Војину Галићу, који је бацио више бомби на полицију и судске извршиоце који су покушали да га деложирају из куће у Бањалуци. Из Окружног тужилаштва је саопштено да је тужилац предложио одређивање притвора за лице са иницијалима Г.В. осумњичено за кривична дјела изазивање опште опасности, […]

недеља, 31 јула, 2011 / 12:52

Тужилац Окружног тужилаштва Бањалука предложио је данас одређивање притвора седамдесетогодишњем Војину Галићу, који је бацио више бомби на полицију и судске извршиоце који су покушали да га деложирају из куће у Бањалуци.

Из Окружног тужилаштва је саопштено да је тужилац предложио одређивање притвора за лице са иницијалима Г.В. осумњичено за кривична дјела изазивање опште опасности, спречавање службеног лица у вршењу службене радње и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, због основане бојазни да ће осумњичени поновити кривично дјело, ометати кривични поступак утицајем на свједоке, као и због тога што би његово пуштање на слободу резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда и мира.

О приједлогу за одређивање притвора одлучиће судија за претходни поступак Основног суда у Бањалуци.

Седамдесетогодишњи Војин Галић бацио је у петак више бомби на полицију и судске извршиоце, који су покушали да га деложирају из куће. Том приликом су два лица задобила лакше повреде.

 Коментариши