Тито је био педофил, своје жртве је уваљивао ратним друговима

У недељнику Нин Мило Глигоријевић објавио је обимна сјећања на разговоре са брозовим најславнијим биографом, Владимиром Дедијером.

субота, 25 априла, 2015 / 07:27

Дедијер је говорио шта се све налазило у необљављеном четвртом тому Нових прилога за аутобиографију Јосипа Броза Тита, и открио монструозан детаљ.

– Једна од Титових секретарица била је сасвим млада, тачније малолетна, када је ушла у његово наручје. Био је рат и врховни штаб се затекао у опустелој кући, без кревета. Тито је скинуо једна врата и обавио посао, са том цурицом, на вратима. Касније, до краја његовог живота, врата његова била су отворена и њој и њеном супругу, амбасадору – открио је Дедијер у једном разговору.

Још фасцинантније од тога да је Тито, тада педесетогодишњак, своје жртве удавао за своје саборце, је избор еуфемизама које његови обожаваоци – полтрони, у овом случају Дедијер, бирају када описују овакве гнусне радње: ушла у његово наручје и обавио посао

Фасцинантно је и да он Брозов однос према љубавницама управо кроз овај примјер карактерише као витешки!?

За још једну дјевојку се зна да је из Брозовог "наручја" отишла његовом другу – Даворјанка Пауновић, која је барем била пунољетна када се упустила у однос са њим. Према заслугама њихових жена у кревету, Брозови женици добијали су и боље положаје.

Владимир Дедијер је послије постао дисидент јер је испрва подржао Милована Ђиласа, али је послије био Титов послушник који је писао његову биографију, чиме се додатно покушао смањити Ђиласов углед који овај стекао у свијету.



0 КОМЕНТАРА

  1. Никад вама коумунцима не недостаје оправдања за свог идола, манијака. Није само проблем сподобо што је дјевојка била малољетна, већ и што је од њега била млађа 35 година. Са тог твог становишта о раном парењу могао јој је бити дјед.

  2. Po definiciji – pedofilija je seksualni poremećaj pri kojem bolesna osoba osjeća strast prema ljudskim bićima koja nisu seksualno sazrela – koja su u predpubertetskom dobu…

    Prema tome – Tito nije bio pedofil nego stari perverznjak koji bi po današnjim zakonima i normama bio optužen za obljubljivanje maloljetnice…

    Kakogod – gdje vam Tito pade na pamet – nemate druga posla…