Тевез ипак на продају!

"Сага о Тевезу" коначно ће бити завршена – Манчестер сити пристао је да прода Аргентинца бразилском клубу. "Цифра" за коју одлази – тајна. Тренер фудбалера Манчестер ситија Роберто Манчини потврдио је да је енглески клуб пристао да прода нападача Карлоса Тевеза бразилском Коринтијансу. "Сити је постигао договор са Коринтијансом, али Тевез још није отишао. Хоћу […]

понедељак, јул 18, 2011 / 17:49

"Сага о Тевезу" коначно ће бити завршена – Манчестер сити пристао је да прода Аргентинца бразилском клубу. "Цифра" за коју одлази – тајна.

Тренер фудбалера Манчестер ситија Роберто Манчини потврдио је да је енглески клуб пристао да прода нападача Карлоса Тевеза бразилском Коринтијансу.

"Сити је постигао договор са Коринтијансом, али Тевез још није отишао. Хоћу да сачекам и видим шта ће се десити", рекао је Манчини за британски Скај.

Манчестер сити је прошле недеље наводно одбио понуду Коринтијанса од 45 милиона евра и затражио 12 милиона евра више.

"Бићемо разочарани ако Карлос оде, али о томе ће одлучити управа клуба и нападач", рекао је Тевезов саиграч из Ситија Џолион Лескот.

Тевез је прошле сезоне за одиграо 39 утакмица и постигао 23 гола за Манчестер сити.

"Нисам разговарао са Карлосом о трансферу. Стварно не знам шта се дешава", признао је голман Ситија Џо Харт.

Британски медији наводе да ће у случају Тевезовог преласка у Коринтијанс управа Манчестер ситија ангажовати Серхија Агуера из Атлетико Мадрида.Оставите одговор