12:34 Сазнало се ко је бирао радове за МСУРС: Предсједник жирија управник Свеучилишне галерије у Мостару11:54 Грци пишу да је Кинжал пробуразио бар 40 официра НАТО у Кијеву11:50 Нуждић: Зашто Тужилаштво БиХ не подиже оптужнице за масакр у Мркоњић Граду?11:48 Лукашенко неће да је у облацима: Запад није заинтересован за суверену Бјелорусију и Русију11:46 Брнабићка: Бећировићев видео за подршку Милу, срамота је и увреда за суверенитет Црне Горе11:41 Док Додик не прича са Марфијем, Хелез их призива да од БиХ направе Украјину11:37 Вимблдон: Руски и бјелоруски тенисери ће се морати одрећи отаџбине, ако желе да играју тенис11:34 Срето Ного хвали Додика за прекид дружбе са амбасадорима Велике Британије и Сједињених Америчких Ентитета11:26 Калабухов објавио: Милићи се братиме са Новоуљановском11:22 Рјешење засигурно: Данијел и Ранка против исплате разлике минималца на руке

И Божо Љубић против Инцка уставокршитеља

Предсједник Главног одбора Хрватског народног сабора БиХ Божо Љубић саопштио је да високи представник у БиХ Валентин Инцко заговара кршење Устава БиХ и непоштивање одлука Уставног суда БиХ.


Божо Љубић постао посланик у Загребу

У 11. изборној јединици у БиХ за опште изборе у Хрватској, ХДЗ је од укупно три освојио два мандата, а највише гласова добили су носилац листе Божо Љубић и други на листи Жељко Рагуж.

Љубић: Наставак рада Представничког дома 8. јула

Други замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Божо Љубић изјавио је да ће сједница овог дома, која је прекинута 6. јуна усљед блокаде зграде парламента, бити настављена у понедјељак, 8.јула.


Љубић одлази са чела ХДЗ 1990

Предсједник ХДЗ-а 1990 Божо Љубић саопштио је да одлази са ове функције, а досадашњи потпредсједник странке Мартин Рагуж најавио је да ће се кандидовати за предсједника партије на страначком сабору, који ће бити одржан 6. јула у Сарајеву.


Љубић и РТВ систем: Мали корак ка успостављању равноправности Хрвата у БиХ

Предсједник ХДЗ-а 1990 Божо Љубић сматра да је одлука Савјета министара БиХ да утврди Приједлог измјена и допуна Закона о Јавном РТВ систему БиХ важан и неопходан корак ка успостављању четвртог канала, који би био на хрватском језику.Босић: Љубић штити СДП

Предсједавајући Представничког дома парламента БиХ Божо Љубић преузео је на себе велику одговорност, не прихватајући да игра по парламентарним правилима и евидентно покушавајући да заштити интересе једне стране, у овом случају СДП-а, рекао је Срни шеф Клуба посланика СДС-а Младен Босић.


Нови састанак шесторке између 22. и 25. августа?

Предсједник ХДЗ-а 1990 Божо Љубић води консултације с лидерима политичких странака о сљедећем редовном окупљању и уколико то буде свима одговарало, тај састанак би могао да буде одржан између 22. и 25. августа у Мостару, изјавио је данас Срни портпарол ХДЗ-а 1990 Весо Вегар.Реаговања на још један крах формирања Савјета министара

Представници Републике Српске на данашњем састанку страначких лидера у Сарајеву били су више него коректни и спремни на уступке како би била разријешена криза формирања Савјета министара БиХ, али код представника Федерације БиХ, не само два ХДЗ-а, није било спремности на компромис, изјавио је Срни предсједник СДС-а Младен Босић.


Формирање власти кочи Федерација БиХ

Да ли ће у БиХ коначно бити формиран Савјет министара, одговор није понуђен ни синоћ, у бурној дебати лидера водећих бе-ха политичких партија који су били гости у емисији РТРС-а "Пресинг".


Љубић домаћин новог састанка шесторке

Предсједник ХДЗ-а 1990 Божо Љубић упутио је данас предсједницима СНСД-а, СДС-а, СДА, СДП-а и ХДЗ-а БиХ писану иницијативу о организовању састанка о формирању Савјета министара наредне недјеље у Сарајеву, јавља дописник Срне из Мостара.