Супериорни Ђоковић лако до осмине финала Ролан Гароса

Ђоковић је очитао лекцију Димитрову и у пуној мјери реванширао се за пораз на овогодишњем мастерсу у Мадриду. Цијели меч одиграо је на врхунском нивоу, сигурно, разноврсно и прецизно, тако да 28. тенисер са АТП листе није имао никаквих шанси. Ђоковић је диктирао темпо и одржавао ритам за које Бугарин није имао рјешење нити идеју […]

субота, јун 1, 2013 / 20:08

Ђоковић је очитао лекцију Димитрову и у пуној мјери реванширао се за пораз на овогодишњем мастерсу у Мадриду. Цијели меч одиграо је на врхунском нивоу, сигурно, разноврсно и прецизно, тако да 28. тенисер са АТП листе није имао никаквих шанси.

Ђоковић је диктирао темпо и одржавао ритам за које Бугарин није имао рјешење нити идеју како да заустави расположеног противника. Непробојан на основној линији, Ђоковић се хитро кретао, добро сервирао и био незаустављив у сваком погледу.

Димитров се борио колико је могао, покушавао да колико-толико остане у мечу, међутим, био је у сасвим подређеном положају.

Свјетски број један је вечерашњом игром показао да чврсто гази ка основном циљу ове сезоне, да је на добром путу да освоји једину грен слем титулу која му недостаје.

Ђоковић ће у борби за четвртфинале играти са побједником дуела између Румуна Виктора Ханескуа и Нијемца Филипа Колшрајбера.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *