Студенти честитали Дан бораца

Поводом 15. фебруара -Дана бораца РС , Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) упућује најсрдачније честитке. Свим борцима желимо да у миру остварују права која заслужују и вјечно поштовање њихових заслуга од стране народа и институција Републике Српске. Изражавамо наду да ће институције РС породицама погинулих бораца, ратним војним инвалидима и демобилисаним борцима пружати […]

среда, 15 фебруара, 2012 / 15:16

Поводом 15. фебруара -Дана бораца РС , Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) упућује најсрдачније честитке.

Свим борцима желимо да у миру остварују права која заслужују и вјечно поштовање њихових заслуга од стране народа и институција Републике Српске.

Изражавамо наду да ће институције РС породицама погинулих бораца, ратним војним инвалидима и демобилисаним борцима пружати сву могућу помоћ и подршку која им је потребна.

СОБЛ0 КОМЕНТАРА

  1. Хвала свим младим људима што су нас се сјетили и што придају значај нашем великом дјелу, односно највећем којега смо могли направити у свом смртном животу, а што прижељкујемо да буде бесмртно, тј. да РС буде нешто што је важније од нас самих овим младим људима ради чега нам није жао жртве коју смо дали.