Стевандићева странка добила општински одбор у Челинцу

У пуној сали Скупштине општине Челинац данас је одржана Изборна скупштина Општинског одбора Уједињене Српске, за чијег је предсједника изабран Зоран Кузмановић. Обраћајући се присутнима, Кузмановић је рекао да у наредном периоду слиједe јачање страначке инфраструктуре, избор Предсједништва Општинског одбора и формирање кандидатске листе за предстојеће локалне изборе. – Циљ нам је да од октобра […]

недеља, 27 марта, 2016 / 13:09

У пуној сали Скупштине општине Челинац данас је одржана Изборна скупштина Општинског одбора Уједињене Српске, за чијег је предсједника изабран Зоран Кузмановић.

Обраћајући се присутнима, Кузмановић је рекао да у наредном периоду слиједe јачање страначке инфраструктуре, избор Предсједништва Општинског одбора и формирање кандидатске листе за предстојеће локалне изборе.

– Циљ нам је да од октобра будемо не само парламентарна странка, већ и дио скупштинске већине у Челинцу – поручио је Кузмановић.

Изборној скупштини присуствовали су предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић, његов замјеник Маринко Драгишић, члан Предсједништва Уједињене Српске Миленко Јаћимовић, генерални секретар Невен Станић и потпредсједница странке Наталија Тривић, каже се у саопштењу које потписује Информативна служба ове странке.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *