СРС РС : Додик је у страху зато псује и вријеђа

Српска радикална странка Републике Српске, сматра, да је режим Милорада Додика на конститутивном засједању Народне скупштине показао до којег је дна пао својим криминлним и примитивним понашањем чији је једини циљ колико-толико продужити опстанак на власти што за многе од представника тог режима значи и опстанак на слободи, саопштено је из СРС.

среда, 26 новембра, 2014 / 07:49

„Испод сваког је политичког али и људског нивоа понашање Милорада Додика, који је  користећи највулгарнији ријечник псовао и упућивао пријетње народним посланицима Браниславу Бореновићу и Миланку Михајилици предсједнику Српске радикалне странке Републике Српске. Својим примитивизмом , Додик је превазишао самог себе, али и открио колико су р слаби и рањиви, он и његов донедавно моћни режим“, сматрају радикали.

У СРС кажу да је посебно срамно понашање Илије Стеванчевића и Војина Митровића који су Милораду Додику „продали од својих гласача указано повјерење.“

„Ова двојица која су до недавно Додика и његов режим јавно називали најпогрднијим именима, преко ноћи су постали срамна служинчад истог тог режима. Колико су и на који начин наплатили овакву промјену увјерења Митровић, Стеванчевић и сви актери овог срамног тренсфера ће морати одговарати пред оним чији је посао да овакве активности истражују. Увјерени смо да ће се то десити много раније него што се то они сами надају“, каже се у саопштењу.

„За сада, можемо рећи да су они дали одговоре на најбитнија питања отворена у афери „папак“. Сада је више него очито ко су „папци“ које Жељка Цвијановић тако назива на аудио снимку који је разоткрио поменуту аферу, а која двојица су „квлитетно купљана“ посланика“, наводе радикали.

Како тврде у СРС, једини начин да се оповргну ове више него очите чињенице јесте да Војин Митровић и Илија Стеванчевић врате своје посланичке мандате оним политичким субјектима са чијих су листа изабрани у посланичке клупе. То је, како се каже, једини начин и да се оправдају пред оним који нису гласали за њих зато да би они задовољавали своје личне потребе, већ зато што су им обећали промјене.

„Нажалост, поменута двојица су показала да од њих такво нешто не можемо очекивати обзиром да су своје личне интересе поставили изнад свега. У коликом су Милорад Додик и његова служинчад страху од онога што истрага може показати, најбоље говори њихово здушно одбијење приједлога народног посланика, предсједника наше странке Миланка Михајилице и посланика Српске демократске странке, да истражни органи РС проведеу истрагу на основу постојања сумње о трговини мандатима и о томе у року од 30 дана извијесте Скупштину. Режим је на овај начин показао да је свјестан на каквим стакленим ногама стоји, због чега ћемо заједно са колиционим партнетрима истрајати на разоткривању потпуне истене о полтичкој корупцију и трговини вољом грађана Овакво понашење власти представља ново понижење Републици Српској, али на сву срећу и посљедње трзаје распалог режима Милорада Додика који и сам својим поступцима потврђује да је свјестан промјена које су незаустављиве“, стоји на крају саопштења.0 КОМЕНТАРА

 1. “Додик је превазишао самог себе, али и открио колико су слаби и рањиви, он и његов донедавно моћни режим“

  Михаљица, причаш ту причу 8 година, уђосмо у девету.
  Па кад је тако слаб што му не срушите власт?

  Ма бјаааажии!

 2. Чему вријеђање?

  Ја само износим своје принципијелне, патриотске и антифашитичке ставове по питањима која се тичу зајденичке нам отаџбине БиХ и подотаџбине РС.

 3. Које ће заједно са нашом надотаџбином Србијом бити дио велеотаџбине ЕУ.

 4. Dodikov riječnik se sastoji od 18 riječi od čega je 12 psovki!
  Doduše,možda ja nisam baš najkompetetniji da to kažem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *