Србија: Екипа из Преса направила \’\’Наше новине\’\’

На киосцима у Србији данас се појавио први број новог дневног листа под називом „Наше новине“. Нова дневна новина састављена је махом од људи који су радили у затвореном дневном листу "Пресс" као и оних који су радили у таблоиду "Ало". Главни и одговорни уредник је Антоније Ковачевић, некадашњи уредник лист "Ало" и интернет портала […]

четвртак, 21 фебруара, 2013 / 11:34

На киосцима у Србији данас се појавио први број новог дневног листа под називом „Наше новине“.

Нова дневна новина састављена је махом од људи који су радили у затвореном дневном листу "Пресс" као и оних који су радили у таблоиду "Ало".

Главни и одговорни уредник је Антоније Ковачевић, некадашњи уредник лист "Ало" и интернет портала "Телеграф", а савјетник главног уредника је Ђоко Кесић који је некада водио редакцију "Курира" и "Пресса."

Директор новине је Вук Вучуревић, који је обављао исту функцију у "Прессу."

Новина по свом изгледу понајвише подсјећа на некадашњи лист "Пресс", а за сада нема своје Интернет издање.

Редакција листа "Наше новине" саопштила је пред излазак првог броја листа да ће он бити глас истине, а у настојању да се до ње дође неће бити поштеђених и привилегованих.

У саопштењу се додаје да ће нови лист излазити на 40 страна и да ће читаоцима доносити информације из земље и свијета "на оригиналан и препознатљив начин".

Први број "Наших новина" биће бесплатан, а примјерак тих новина ће убудуће коштати 25 динара.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *