Сопствена логика: Абдулах Сидран ради за Додика?

Сидран у изјави Дневном Авазу подржава Огњена Тадића, а залаже се за смиривање страсти око тзв. Крста на Златишту, како "не би радили за Милорада Додика". – Додику је потребно да неким крупним скандалом неке врсте "ћапи" који процент гласова у страху да губи изборе. Као што ће их, ако Бог да, изгубити од Огњена […]

среда, 24 септембра, 2014 / 14:33

Сидран у изјави Дневном Авазу подржава Огњена Тадића, а залаже се за смиривање страсти око тзв. Крста на Златишту, како "не би радили за Милорада Додика".

– Додику је потребно да неким крупним скандалом неке врсте "ћапи" који процент гласова у страху да губи изборе. Као што ће их, ако Бог да, изгубити од Огњена Тадића, коме желимо све најбоље, рекао је Сидран.

Он је истакао да "превелика драматизација" догађаја у вези са постављањем крста на Златишту "може бити услуга Милораду Додику уочи избора".

Сидран је тако оцијенио да Сарајево не треба Додику да чини услугу, него да цијелу ситуацију треба да окрене "на шегу", како не би "радили за Додика".

Не хвали ме, жив био?

Познати и декларисани непријатељ Републике Српске је потпуно помјереног доживљаја за стварност, уколико не увиђа да је његова подршка било којем кандидату у Српској искључиво минус!?

Истовремено, он показује да схвата политичко-етничке односе и окретао би ствари "на шегу" да не помаже Додику. Онда би, уколико није потпуни малоумник, требао да зна како ће ову његову изјаву пренијети сви режимски медији, на челу са РТРС, као кључни доказ тезе о томе да су и Тадић и СДС експоненти политичког покрета који је "пробосански", што је кључна оптужба владајућих на рачун свог најјачег страначког такмаца.

Исто тако, Сидранови истомишљеници дијеле награде, стипендије и признања било каквим полуумним блесавцима, које нађу да у јавном простору иступају против Српске, а имају српско име или личну карту из "мањег ентитета". Ефбиховски монструми изгледа заиста не увиђају да на тај начин на своју страну не привлаче било кога другог, осим шаке јада истих таквих бескичмењака и среброљубаца које су већ купили.

Да нема крајње непрофесионалних режимских медија у Српској, овакве ствари не би требало ни објављивати, нити на њих реаговати. Народ Српске треба да изабере свог предсједника, без икаквих уплитања из Ефбиха и остатка иностранства.Оставите одговор