Сони најављује нову конзолу ПСП 2

Моћна као и ПлејСтејшн 3, нова ПСП2 конзола имаће екран високе резолуције (ХД), а пуштање у продају очекује се крајем године. Сони ће 27. јануара у Јапану представити нову играчку конзолу ПСП2 (ПлејСтејшн Портабл), објавио је британски стручни часопис МЦВ. Моћна као и ПлејСтејшн 3, ова преносива конзола имаће екран високе резолуције (ХД), а пуштање […]

недеља, јануар 16, 2011 / 15:28

Моћна као и ПлејСтејшн 3, нова ПСП2 конзола имаће екран високе резолуције (ХД), а пуштање у продају очекује се крајем године.

Сони ће 27. јануара у Јапану представити нову играчку конзолу ПСП2 (ПлејСтејшн Портабл), објавио је британски стручни часопис МЦВ.

Моћна као и ПлејСтејшн 3, ова преносива конзола имаће екран високе резолуције (ХД), а пуштање у продају очекује се крајем године.

Представљање конзоле ПСП2 могло би да се поклопи са представљањем и другог уређаја за играње игрица Икспериа Плеј које би требало да буде у фебруару на највећем европском скупу посвећеном мобилној телефонији – MWC (Мобил Ворлд Конгрес) који се одржава у Барселони, пренијели су француски електронски медији.

Ради се уређају компаније Сони реализованом преко заједничке филијале са Ериксоном – Сони Ериксон – који ће се вјероватно на свјетском тржишту наћи у априлу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *