СОБЛ поново жели студентско спортско такмичење

Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) припремила је пројекат „Универзитетске спортске игре Бања Лука 2011“, који је упутила Министарству за породицу, омладину и спорт РС и Административној служби Града Бања Лука на разматрање ради финансијске подршке. На шестим по реду Универзитетским спортским играма, које организује СОБЛ планирано је такмичење у фудбалу, одбојци, кошарци, атлетици, […]

петак, март 18, 2011 / 12:15

Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) припремила је пројекат „Универзитетске спортске игре Бања Лука 2011“, који је упутила Министарству за породицу, омладину и спорт РС и Административној служби Града Бања Лука на разматрање ради финансијске подршке.

На шестим по реду Универзитетским спортским играма, које организује СОБЛ планирано је такмичење у фудбалу, одбојци, кошарци, атлетици, стоном тенису и шаху.

Пријављивање екипа планирано је да почне почетком априла, а свечано отварање у другој половини априла.

СОБЛ је због економске кризе предвидио скроман финансијски план ове манифестације, а око 20 одсто планираног буџета обезбијеђено је из сопствене дјелатнсти и спонзорстава.

СОБЛ очекује скори одговор Министарства за породицу омладину и спорт РС и Административне службе града Бања Лука о подршци овом пројекту. 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *