СНСД: Ипак подршка закону о конверзији

Посланици СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске подржаће Приједлог закона о конверзији кредита са валутном клаузулом у швајцарским францима, договорено је данас на састанку Извршног комитета СНСД-а и чланова посланичког клуба ове странке. На радном састанку је закључено и да СНСД, као највећа и најодговорнија политичка организација у Српској, неће дозволити да се остваре намјере […]

уторак, март 1, 2016 / 18:40

Посланици СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске подржаће Приједлог закона о конверзији кредита са валутном клаузулом у швајцарским францима, договорено је данас на састанку Извршног комитета СНСД-а и чланова посланичког клуба ове странке.

На радном састанку је закључено и да СНСД, као највећа и најодговорнија политичка организација у Српској, неће дозволити да се остваре намјере политичких представника на нивоу БиХ, чији је циљ искључивање највише законодавне институције Српске из процеса доношења значајних одлука, саопштено је из СНСД-а.

У саопштењу се наводи да су чланови Извршног комитета СНСД-а упознали народне посланике о закључцима са претходне сједнице овог страначког органа, од којих је најзначајније постојање потребе да се у званичним органима Српске припреме одговори за институционалну одбрану од свих напада чији је циљ рушење Републике Српске.

“Чланови Извршног комитета и народни посланици СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске размијенили су мишљења и о осталим актуелним политичким темама, а заједнички је констатовано да је СНСД спреман за предстојеће локалне изборе”, додаје се у саопштењу.Оставите одговор