Шкобо: Уништен штанд НДС

У ноћи између 29.09.2012. године и 30.09.2012. године нестао је предизборни штанд Народне демократске странке странке, саопштено је из ове партије. – Од активиста и кандидата који су требали да дијеле предизборни материјал обавјештен сам да штанда више нем – рекао је Бранислав Шкобо, генерални секретар НДС и кандидат за одборника у Скупштини Града Бања […]

недеља, 30 септембра, 2012 / 21:53

У ноћи између 29.09.2012. године и 30.09.2012. године нестао је предизборни штанд Народне демократске странке странке, саопштено је из ове партије.

– Од активиста и кандидата који су требали да дијеле предизборни материјал обавјештен сам да штанда више нем – рекао је Бранислав Шкобо, генерални секретар НДС и кандидат за одборника у Скупштини Града Бања Лука.

Шкобо каже да је у четвртак, 27.09.2012. године затекао оштећен штанд, а јутрос је обавијјештен да штанда нема.

Овакав нецивилизован и недемократски поступак починиоца овог дјела показује да су се наши политички противници препали успјеха Народне демократске странка на предстојићим изборима, каже Шкобо.

Он поручује да овакав сраман чин НДС неће спријечити у остваривању изборног циља, што показује рад и подршка грађана у Бањалуци и свим локалним заједницама на којима НДС излази на изборе.

Позивам истражне органе да истраже овај случај и покрену законске процедуре за кажњавање починиоца, стоји у саопштењу који потписије Шкобо.0 КОМЕНТАРА