08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

Пакосте Хуавеиу: Сјаоми у Америци више није "комунистичка војна организација"

Сјаоми Корпорејшенс саопштила је да је 25. маја 2021. амерички окружни суд у округу Колумбија донио коначну наредбу којом укида именовање компаније "кинеском комунистичком војном организацијом" (ЦЦМЦ).

четвртак, 27 маја, 2021 / 12:28

Испуштајући ознаку, суд је формално укинуо сва ограничења могућности америчких особа да купују или држе вриједносне папире компаније.

– Компанија је захвална на повјерењу и подршци својих глобалних корисника, партнера, запослених и дионичара. Друштво понавља да је отворено, транспарентно, јавно трговано, независно управљано предузеће. Компанија ће и даље пружати поуздане потрошачке електронске производе и услуге корисницима те неуморно градити невјероватне производе с поштеним цијенама како би сви на свијету уживали у бољем животу путем иновативне технологије, саопштено је из Сјаомија.