СДС: Тужићемо Радојичића због Топлане

“Тужићемо градоначелника Игора Радојичића ако Топлана потпише споразум о изнајмљивању са Еко Топланом”, поручују СДС-овци.

субота, јануар 27, 2018 / 20:26

Кажу да је нова Топлана превара вијека па траже од градоначелника да се са наредне градске сједнице повуку тачке о новој Топлани.

“Нека туже, то није кривично дјело”, одговара Игор Радојичић. Каже да није први пут да људи не вјерују ономе што виде.

“Како је могуће да се рентира Топлана АД Бањалука за коју је господин Игор Радојичић давно рекао да је клинички мртвац? Ово је превара, ово је чиста превара зато што ће ова Топлана и даље да ради и даље да грије Бањалуку”, рекао је Младен Кајкут, предсједник Градског одбора СДС Бањалука.

Кајкут објашњава да у споразуму који наредних дана треба да потпишу управа старе и нове Топлане, јасно стоји ставка о изнајмљивању. Каже и да је нова Топлана далеко слабијег квалитета него стара па ће грађани без старе свакако неће моћи.

На пријетње тужбом одговара први човјек Бањалуке. Каже да нису први који пријете, јер су и они оштећени у тој причи.

“Нека туже, сасвим је нормално. А је ли то кривично дјело? Наравно да није, нека докажу у чему је кривично дјело”, одговара Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке.

Одговара Радојичић и на захтјев да се са наредне сједнице скину тачке у вези са Топланом. То могу само да траже они који немају појма ни о чему, каже градоначелник Бањалуке. Зато ће 31. јануара градски одборници донијети све одлуке у вези са Еко топланом која ће Бањалучане да грије од почетка фебруара.

(АТВ)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *