03:13 Течни Антартик: Отопли ли планета три степена, ниво мора расте годишње пет центиметара глобално21:10 Брегзитовање у Ламаншу: Француска британском острву пријети искључењем струје, Британци шаљу морнарицу19:20 Макрон јавно одао почаст Наполеону, кад очекујемо да ће Нијемци Хитлеру?18:35 Ефбих остаје без гаса: Није због Лаврова већ Енергоинвеста11:47 Ненад Вуковић: Билдање Додикових политичких мишића, нема разговора са онима који говоре еРеС10:41 Петровић сазвао директоре јавних предузећа: Пораст броја запослених, нагомилани дугови, лоша контрола10:34 Вучић: Мијењали би само границе Србије - што не подијелите Авганистан, Сирију, Ирак?10:31 Израчунали смо дигитроном: Прије 153 године рођен Мика Алас10:22 Нема ту ништа сензационално: Ловци из Змијања љути на возача који је јурио медвједа колима10:09 Голићка и Ћосић о утопљавању Дејтонке и проглашењу парка природе Требевић

СДС тражи од МУП РС да не тужи Давора Драгичевића за клевету

Српска демократска странка позива Министарство унутрашњих послова Републике Српске да повуче данашње саопштење у којем пријети да ће против Давора Драгичевића поднијети кривичну пријаву због "свакодневних прозивки и неутемељених оптужби на рачун руководства и припадника Министарства унутрашњих послова Републике Српске".

недеља, 6 маја, 2018 / 20:33

Српска демократска странка подсјећа високе функционере Министарства унутрашњих послова Републике Српске да их је народ бирао и да народ има право да критикује њихов рад. Подношење кривичне пријаве Давору Драгичевићу је подношење кривичне пријаве против свих грађана који с њим свакодневно траже правду и истину на бањалучком Тргу Крајине, али и у осталим градовима Републике Српске.

Давор Драгичевић мирно и достојанствено тражи правду за свога сина који је настрадао под више него сумњивим околностима и у тој потрази непрестано наглашава да су за смрт његовог сина криви појединци, а не установе. Иза Давора Драгичевића и "Правде за Давида" не стоје ни опозиција ни странци, већ грађани који немају повјерење у институције Републике Српске.

Српска демократска странка позива Министарство унутрашњих послова Републике Српске да омогући долазак Давору Драгичевићу у Народну скупштину Републике Српске без притисака и пријетњи. Институције Републике Српске морају да служе народу, а не да се постављају изнад њега.