СДС тражи од МУП РС да не тужи Давора Драгичевића за клевету

Српска демократска странка позива Министарство унутрашњих послова Републике Српске да повуче данашње саопштење у којем пријети да ће против Давора Драгичевића поднијети кривичну пријаву због "свакодневних прозивки и неутемељених оптужби на рачун руководства и припадника Министарства унутрашњих послова Републике Српске".

недеља, мај 6, 2018 / 20:33

Српска демократска странка подсјећа високе функционере Министарства унутрашњих послова Републике Српске да их је народ бирао и да народ има право да критикује њихов рад. Подношење кривичне пријаве Давору Драгичевићу је подношење кривичне пријаве против свих грађана који с њим свакодневно траже правду и истину на бањалучком Тргу Крајине, али и у осталим градовима Републике Српске.

Давор Драгичевић мирно и достојанствено тражи правду за свога сина који је настрадао под више него сумњивим околностима и у тој потрази непрестано наглашава да су за смрт његовог сина криви појединци, а не установе. Иза Давора Драгичевића и "Правде за Давида" не стоје ни опозиција ни странци, већ грађани који немају повјерење у институције Републике Српске.

Српска демократска странка позива Министарство унутрашњих послова Републике Српске да омогући долазак Давору Драгичевићу у Народну скупштину Републике Српске без притисака и пријетњи. Институције Републике Српске морају да служе народу, а не да се постављају изнад њега.



Оставите одговор