Рушили Палестинцу кућу, па успут убили још двојицу

Израелски војници убили су данас најмање два Палестинца у пуцњави на Западној обали, рекли су палестински болнички извори. Најмање три Палестинца рањена су у сукобима у избјегличком кампу Каландија, у близини града Рамале на Западној обали, након што је војска демолирала кућу милитанта за кога израелске власти тврде да је убио Израелца у јуну ове […]

понедељак, 16 новембра, 2015 / 09:51

Израелски војници убили су данас најмање два Палестинца у пуцњави на Западној обали, рекли су палестински болнички извори.

Најмање три Палестинца рањена су у сукобима у избјегличком кампу Каландија, у близини града Рамале на Западној обали, након што је војска демолирала кућу милитанта за кога израелске власти тврде да је убио Израелца у јуну ове године.

Израелска војска је саопштила да су се војници нашли на удару ватре током демолирања куће Мухамада Абу Шахина, који је убио Данија Гонена на Западној обали.

"Осумњичени су отворили ватру на војнике који су узвратили ватром. Осим тога, стотине Палестинаца напало је војнике запаљивим бомбама, камењем и различитим експлозивним средствима", саопштила је војска.Оставите одговор