Рогатица: Анџелина Џоли гради зграду за избјеглице

РОГАТИЦА – Славна холивудска глумица Анџелина Џоли гради зграду у Рогатици за избјеглице које већ 15 година у алтернативном смјештају дијеле једну кухињу и купатило.  Процијењена вриједност грађевинског објекта, који би требало да буде завршен до септембра, је 620.000 КМ. Филмски пар Анђелина Џоли – Бред Пит обећао је током прошлогодишње посјете Рогатици нови кров […]

петак, април 15, 2011 / 07:15

РОГАТИЦА – Славна холивудска глумица Анџелина Џоли гради зграду у Рогатици за избјеглице које већ 15 година у алтернативном смјештају дијеле једну кухињу и купатило.

 Процијењена вриједност грађевинског објекта, који би требало да буде завршен до септембра, је 620.000 КМ.

Филмски пар Анђелина Џоли – Бред Пит обећао је током прошлогодишње посјете Рогатици нови кров над главом избјеглицама у алтернативном смештају, у бившој згради Економске школе у центру општине.

"Тендер је завршен, а организација `Хилсверк` изградњу зграде са 14 станова додијелила је `Астра-плану` из Брчког, који је имао најнижу понуду од 448.767 КМ са обавезом да све послове заврши у року од 120 дана. Изабран је и тим за надзор над радовима, а општина Рогатица додијелила је локацију у центру града, испод зграде ПТТ-а", рекла је општински грађевински инспектор Зденка Чаркић.

Миодраг Чворо каже да ће у знак захвалности Анђелину Џоли, ако дође у Рогатицу када зграда буде завршена, провозати на мотору – једином свом богатству.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *