РОБОТИ (ROBOTS)

Као и сваки амерички цртић, овај комику производи искључиво на паралелизму. Занимљивост проистиче из тога, што се роботски свијет бави коментарисањем нашег.

среда, фебруар 9, 2011 / 07:10

При добијању потомка, исти се буквално прави. Пошто се склапа од дијелова, онда долази смијешно кад тата каже како: Има очи на тебе, а нос на мог оца. Знао сам да је добро, што сам сачувао те дијелове.

Генератор радње, јесте да те резервне дијелове и пригодан репроматеријал, млади капиталиста који представља индустрију љепоте, више не жели производити. Тако се стари модели, уколико нијесу богати, морају суочити са оним што чека људе откако је Адама и Еве. Умирањем.

Но, овдје нека социјална правда и љубавно-другарска порука, покушава рећи да се бесмртност може досећи. Но, то се са овим буџетом и политичком коректношћу продукције, никако не може објаснити. Нити се жели.

Будите сретни сада, такви какви јесте, и долазите задовољни на посао вашим експлоататорима који су и даље невични да дијеле вишак зараде са пролетерима. Довољно је помислити колике хонораре добијају само глумци, који су пристали да свој селебрити глас подаре овим симпатичним анимираним ликовима, и сав љевичарски тон овог образовно-забавног материјала за дјецу губи смисао.

(Редитељи: Крис Веџ, Карлос Солдана; Писци: Рон Мита, Џон Мек Клеин, Дејвид Линдзи-Абеир)Оставите одговор