Рачунајте на нас: Вучић Додику честитао побједу на изборима

Предсједник Србије Александар Вучић упутио је честиткy Милораду Додику поводом избора за предсједника Републике Српске, поручивши му да увијек може да рачуна на Србију.

четвртак, 27 октобра, 2022 / 21:09

"Примите искрене честитке поводом избора за председника Републике Српске и најбоље жеље за успех на одговорној дужности", навео је Вучић у честитки Додику.

Он је додао да је увјерен да ће Додик истрајно и снажне воље радити на томе да Републици Српској донесе напредак, а свим њеним грађанима благостање.

"Уверен сам да ћете се са својим политичким искуством одговорно носити са различитим изазовима данашњице, чувајући уједно мир и стабилност у БиХ", истакао је Вучић.

Вучић је поручио Додику да увијек може да рачуна на искрено пријатељство Србије, као и на несебичну подршку и сарадњу у његовању политичких, културних, економских и духовних веза.

ЦИК БиХ донијела је данас у Сарајеву допунску одлуку о утврђивању и објављивању резултата општих избора у БиХ, према којој је потврђено да је кандидат СНСД-а Милорад Додик освојио највише гласова на изборима за предсједника Републике Српске одржаним 2. октобра.