Пензионери остају при досадашњим захтјевима

Удружење пензионера општине Бијељина од новоименованог директора Фонда ПИО Републике Српске Младена Милића очекује да ријеши њихове захтјеве који се односе на усаглашавање пензија са платама из 2007. и 2008. године, рекао је Срни предсједник овог удружења Саво Пантелић. "Пензионерима је сада неопходно да се пензије усагласе са просјечном платом из 2007. и 2008. године. […]

петак, јул 22, 2011 / 21:01

Удружење пензионера општине Бијељина од новоименованог директора Фонда ПИО Републике Српске Младена Милића очекује да ријеши њихове захтјеве који се односе на усаглашавање пензија са платама из 2007. и 2008. године, рекао је Срни предсједник овог удружења Саво Пантелић.

"Пензионерима је сада неопходно да се пензије усагласе са просјечном платом из 2007. и 2008. године. Ми смо скромни и били бисмо задовољни овим, иако постоје дугови и из ранијег периода. И ми морамо разумјети да је ситуација тешка, али бар ово нам могу урадити", оцијенио је Пантелић.

Он је додао да је новоизабрани директор Фонда ПИО РС Милић млад и перспективан, те изразио увјерење да ће добро радити свој посао.

"И до сада је радио у Фонду ПИО и ништа му није непознато. Сигурно је да га очекује огроман посао, али ми вјерујемо да ће он успјети да се с тим избори", оцијенио је Пантелић.Оставите одговор