Пале: Огорчење због бруталног убиства

Општина Пале сматра се једном од најнеуређенијих у Републици Српској када је ријеч о радном времену угоститељских објеката и раду комуналне полиције, речено је Срни у Центру јавне безбједности Српско Сарајево. Грађани Пала изразили су огорчење након што је рано јутрос у овом мјесту убијена малољетна дјевојка након краће свађе са двојицом мушкараца, који су […]

недеља, март 24, 2013 / 15:17

Општина Пале сматра се једном од најнеуређенијих у Републици Српској када је ријеч о радном времену угоститељских објеката и раду комуналне полиције, речено је Срни у Центру јавне безбједности Српско Сарајево.

Грађани Пала изразили су огорчење након што је рано јутрос у овом мјесту убијена малољетна дјевојка након краће свађе са двојицом мушкараца, који су убрзо послије тога ухапшени.

Грађани сматрају да им је угрожена безбједност, а да је један од разлога за то гашење уличне расвјете одмах послије поноћи.

Из Центра јавне безбједности Источно Сарајеву у више наврата званично је упозоравано руководство општине Пале да не гаси уличну расвјету.

У полицији истичу и да они нису надлежни за радно вријеме угоститељских објеката.

"Све ово доводи до тога да на улицама и у угоститељским објектима имамо малољетна лица", кажу у полицији.

Општинска власт на Палама раније је донијела одлуку о искључењу јавне расвјете ради, како тврде, уштеде електричне енергије.

Начелник општине Миодраг Ковачевић и предсједник Скупштине општине Мирослав Брчкало нису се јављали на позиве Срне да би прокоментарисали стање безбједност на Палама након одлуке власти да гасе уличну расвјету.

Срна незванично сазнаје да грађани Пала планирају да у сриједу, 27. марта, одрже протест због учесталог насиља на улицама у овом мјесту.0 КОМЕНТАРА

  1. Наравски!
    Расвета је крива за ово убиство у вишемилионском граду Пале.
    Јер да је та четврт била осветљена ништа се неби десило.

    Џаба садња широм РС нол’ко силних светлећих бандера!:P

  2. Е мој Ковачевићу, није довољно затећи кравату и парадирати по Палама. Де се ви мало са локала мрдните и међу народ, да видите шта се дешава. Ови што су задужени из републике за стање духа у народу, јебаћемо им м…., али немојте да мислите и ви локалци да ћете бити амнестирани!

Оставите одговор