Одговор САФ-овим непотписаним сијачима мржње

Како се погромашко-исламистички САФ нашао на истом фронту са перјаницама међу НВО плаћеницима западних влада у Сарајеву, под плаштом грађанско-слободарске мимикрије, није баш јасно.

уторак, 1 септембра, 2015 / 12:28

Пише: Енсар Згодић

И једни и други, организовано су кренули у линч на појединца, сарајевског интелектуалаца и историчара Вука Бачановића, а уз њега све оне које су на било који начин на друштвеним мрежама негодовали због лажи, потвора и извртања САФ-а и савезника са друге идеолошке жице стране, како се само навцима може причинити.

Медијски тероризам

Аутор ове реакције је, због ни мало пристојног коментара на ФБ профилу линчованог историчара, са још неколицином сврстан међу „бошњачке јаднике који се улизују Бачановићу“.

Наиме, аутор ових редака и Бачановић се знају тек „онако“, а нити би имао било какве користи од улизивања нападнутом Бачановићу, поготово у круговима тзв. грађанског Сарајева, углавном одраслог на Сорошевој лови, па сомнабулије непотписаног САФ-овог олоша просто говоре о ступидности и баналности САФ-ових злобника који се већ годинама, по иснтрукцијама, нека објасне чијих агената и којих обавјештајних структура, немушто али хињски улизују Бошњацима, представљајући се као бескмпромисни заштитници њихових интереса.

То увлачење под кожу Бошњацима, смишљена је прозелитистичка стратегија војника вехабијске идеологије, политичког исламизма чији темељи код нас сежу у деведесете и долазак тзв. бораца, од којих касније настаје одред ЕЛ-Муџахид, злочиначка јединица под контролом западних обавјештајних служби.

САФ-ов непотписани олош аутору ових редака замјера што је „новинарима САФ-а псовао исиловску мајку“, а аутор редака пита: Којим новинарима?

Новинари се потписују под своје чланке, па се САФ-ов непотписани олош не може никако подвести под новинаре, тако да не знам о чему говоре. Што се тиче псовања мајке, признајем га као непристојан гест, али једино одговарајући оним гадостима коју САФ-ов олош просипа.

За разлику од САФ-овог пропагатора линча, радикалног исламизма, ширитеља отрова, лажи, потвора против мислећих појединаца, аутор ових редака, дипломирани је новинар, има 19 година искуства у новинарству, политичком маркетингу, а за све ове године доживио је пљување само и искључиво од, нека објасне од које стране службе контролисане, САФ-ове неписмене жгадије и медијских терориста.

Аутор ових редака макар има име, презиме, за разлику од анонимног медијско-терористичког САФ-овог олоша који наступа скривен, баш као и они маскирани што у ХД резолуцији сијеку главе или бар тако изгледа.

Колико год се САФ-ов непотписани олош трудио да појединим својим текстовима направи отклон од ИСИЛ-а, јасно је да су све брадате идеологије изашле из једног обавјештајно-терористичког легла, а увлачење под кожу Бошњацима и доконо прекопавање друштвених мрежа у потрази за незаштићеним неподобним појединцима и њиховим коментарима, управо је дио стратегије подметања Бошњацима кукавичјег јајета, у сврху стварања бошњачког националистичког исламизма, а као у сврху заштите неких измишљених тековина, у коју данас могу вјеровати само политички спонзори који стоје иза леђа САФ-овог олоша.

Са неписменим и непотписаним САФ-овим олошем свака дискусија је потпуно излишна, али им прозвани аутор ових редака, као што читате, неће остати дужан.

Наранџасти и џихадисти –два ока у глави

Потпуно на фону глобалне вехабијско-сатанистичке коалиције, уз бок свих лажи, обавјештајних инструментализација и измишљотина на блискоисточне лидере, САФ-ови медијски терористи показали су своје право лице током арапског прољећа и касније.

Зашто су тзв. нови муслимани, како их је назвао највећи ђилкош међу улемом, некадашњи реису-л-улема Мустафа Церић, очито идол САФ-овог олоша, стали уз бок империјалистичке западне машинерије, нека објасне Бошњацима којима се тако одвратно улагују, те зашто су управо брадоње гдје год да су дошли, разорили друштва, економије, уништили и загорчали живот управо милионима муслимана широм свијета, раселиле их по цијелом свијету, направили од њих глобалну сиротињу.

Нека САФ-ов муслимански олош, што је иначе синтагма из муслиманских резолуција 1941. и 1942. године, објасни Бошњацима којима се улагују, како су се у линчу на појединце нашли на истом фону као и перјанице западних НВО плаћеника у Сарајеву, и по чијим обавјештајним инструкцијама.

Умјесто да немушто глуме забринуте Бошњаке за оно што неко пише по друштвеним мрежама, нека САФ-ов новомуслимански олош објасни ко их плаћа и ко их шаље, да ли су аутору ових редака и свима који им се не свиђају из било ког разлога, намијенили наранџасто одијело, медијско или стварно обезглављивање, како су то радили у злочиначком ЕЛ-Муџахиду, темељу свих сафова и зала које су погодиле муслиманске народе широм свијета.

О Алији Изетбеговићу, којег тако горљиво, разумљиво бране, с обзиром да је он управо бабука и политички спонзор брадоњама-агентима који су стигли да „уводе у суру“, такође нека добро размисле, до којег је дна својом политиком, за живота и постхумно, довео властити народ, као и да добро простудирају његову изјаву пред смрт „да сви требамо бити више Босанци, а мање Бошњаци, Срби и Хрвати“, па да онда стекну бољу слику о овом политичару који је, осим што је био бабука свим брадоњама-агентима у БиХ, такође и родоначелник утопијске грађанске БиХ коју тако презире САФ-ов непотписани олош.

Нека објасне Бошњацима на чијим су платним списковима, којих држава и њихових обавјештајних служби, и да ли њихови шефови намјеравају да уз бок са наранџастим „грађанским“ плаћеницима Запада, као у разореним државама на сјеверу Африке, доведу своје шејтанске војске да пале, пљачкају, силују, одсијецају главе, све под параваном забринутости за Бошњаке.

Умјесто да употребом јефтине ратнохушкачке пропаганде, као што су и муслимански олош 1941. године, оптужују појединце да иза њих стоје неке митске српске обавјештајне службе, управо због текста у Фронталу и потреби деполитизације Исламске заједнице БиХ, нека одговоре на ова питања, односно да ли заједно са западним „слободарским“ плаћеницима намјеравају да подрже либијски или сиријски сценарио у БиХ, да на крилима демократије уводе своје шејтанске шеријате, уз помоћ сатанистичко-вехабијских елита од Вашнгтона, Лондона преко Ријада, Дохе, Дубајиа, на парама из Неџда, оног дијела Арабије, који се у једном хадису назива карну-шејтан (шејтански рог).

И на крају ове ни мало фине реакције, а како и заслужује САФ-ов непотписани медијско-терористички олош, изразио бих сву гадљивост према чињеници да сам одлучио уопште да се бавим овим олошем, којима Згодић смета и којег пљују само зато што је добро свјестан у којем правцу овај народ и ову земљу разни сафови, њихови политички спонзори, мртви предсједници, финансијери и инструктори воде.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *