Обраћање професора Мирослава Грубачића бањолучким студентима (ВИДЕО)

На недавно одржаној сједници Студентског парламента Универзитета y Бањој Луци, професор Мирослав Грубачић, предсједник Управног одбора Универзитета, обратио се студентима. Mирослав Грубачић је професор на катедри Прехрамбене технологије на Технолошком факултету у Бањој Луци. Захваљујући неименованом студенту, погледајмо видео:

недеља, 8 априла, 2012 / 15:02

На недавно одржаној сједници Студентског парламента Универзитета y Бањој Луци, професор Мирослав Грубачић, предсједник Управног одбора Универзитета, обратио се студентима.

Mирослав Грубачић је професор на катедри Прехрамбене технологије на Технолошком факултету у Бањој Луци.

Захваљујући неименованом студенту, погледајмо видео:0 КОМЕНТАРА

 1. На којем факултету предаје овај лик и шта предаје ?

  Зар овако „течно“ и „разложно“ држи и предавања професор, са свим оним титулама којим се подичи?

  Молио бих да ми неко објективно одговори !

 2. E, moja Republiko Srpska, ko li mi te vodi,ko li mi te „brani“, ko li nam uči djecu, ko li nam je gospodar života i smrti!!!!!!
  Ovo profesor naše djece? Ovaj nije ni da čuva ovce u planini! Firči je poslao svoga sina u Milano, a našoj dovodi karikature profesorstva.
  Firči zna znanje: Ako želiš da uništiš jedan narod, napravi rusvaj najprije u obrazovanju i kulturi. A, onda će se urušavati samo od sebe sve po redu: ekonomija, privreda, kultura…
  Nesrećo naša, ime ti je md.

 3. А шта каже професор са ауторитетом и дигнитетом „шјутри дан“.

  Ја знам још за једног, верујте да је десет пута гори од овог, чак је седео и у скупштинским клупама, а има титулу „доктора економије“. Додуше још не предаје али се намерио на неки од факултета, за сада праксу стиче по неким федералним гаражама.

  Што је најгоре такви кретени ће сутра у пензију, са коефицијентима титула које носе, и на грбачу ових јадних младих, које успут уништавају.

 4. Полако, Полако…
  Није Груби рекао ништа погрешно 🙂
  Можда ме ове моје поклопљене уши варају али понових неколико пута…ништа ми није звучало као пријетња.
  Са научне стране он је пеђински човјек, још увијек прича о млиновима и технологији брашна коју више нико не користи-и то је заиста проблем за наш образовни систем.
  Предавао ми је, на испиту је коректан…не знам што се људи буне, на пољопривреди ти да неких сто страна-мачији кашаљ.
  Али да видиш наших врлих студената, као да ријечи из бунара извлаче 🙁 Каже он на испиту једној колегиници: Је ли Госпо шта сам те оно питао прошли пут? Каже Госпа замрзавање грашка и још нешто, заборавих…Добро Госпо, ајде нека буде и сада то, ваљда си сада научила! А моја Госпа као да је први пут за грашак чула…а то питање је пола стране у скрипти… И да је један Госпа, таквих као она на пољопривреди има као корова у кукурузу, но хербициди не раде против њих…Да пуно ствари не штима на том факсу у професорском кадру-истина! Али и студенти су да те глава заболи, може се издвојити 15-20% честите дјеце, склоне науци…Остали су ту да узму дипломе, чули негдје та пољопривреда није тешка, сада се још додатно ложе на „модерне смијерове“ као што је Агроекономија, па све оно што ни прињушити не може на економији, а нема пара за приватлук или му се исте не дају за школу:Хајде сине на пољопривреду x-(
  Током предавања се могло пуно корисних, животних прича чути од Мирослава Грубачића, много тога је жели на тај начин да пренесе студентима…исто тако много замотаних критика на стање у држави, многи су били глупи да би то схватили…
  Студенти су махом тупаје, задојене турбо фолком, јако некултурни и тај човјек то јако добро зна…
  Пита једног студента нешто о џему, а дотични ће:Иду шљиве професоре… На то ће професор:иду шљиве! Шта проходале су?! Ниво изражавања на том факултету за већину није нула, него -100. И ти исти ће некада у будућности да уче, е тек онда муке и белаја!
  Ова реченица да студенти данас изаберу некога, а већ сутра се жале је у потпуности тачна… Да би заслужио поштовање мораш бити чист и некорумпиран,а наши студентски лидери су све само не то x-( Ништа боље и не заслужују до оваквог начина комуницирања, марви марвенски! x-(

 5. @Шнауцер
  mogu ti reci da se slazem sa tobom, za mene su veci problem studenti jer najcesce nemaju blage veze od materije ali zato znaju „u lijepo“ sa profesorima pa tako i sa gore prozvanim Grubacicem, a ti isti studenti su najcesce skloni punoj saradnji pa se tako pronose cak i razne price sta studenti medjusobno pricaju o profesorima, ko je sa kim dobar itd
  ljigavo