Обама звао Вучића у Њујорк

Премијер Србије Александар Вучић добио је лични позив предсједника САД Барака Обаме да присуствује на Самиту лидера који ће бити одржан 29. септембра у Њујорку, у сједишту УН, на тему борбе против Исламске државе и насилног екстремизма. Премијера Вучића лично је позвао предсједника Обама да присуствује на Самиту лидера 29. септембра у сједишту Уједињених нација […]

недеља, 23 августа, 2015 / 12:12

Премијер Србије Александар Вучић добио је лични позив предсједника САД Барака Обаме да присуствује на Самиту лидера који ће бити одржан 29. септембра у Њујорку, у сједишту УН, на тему борбе против Исламске државе и насилног екстремизма.

Премијера Вучића лично је позвао предсједника Обама да присуствује на Самиту лидера 29. септембра у сједишту Уједињених нација у Њујорку.

На овом самиту глава тема разговора ће бити борба против ИД и насилног екстремизма, саопштила је данас владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Како је у позивном писму истакнуто, Самит ће бити могућност да се разговара о напретку који је учињен у борби против тероризма, глобалним обавезама и привржености колективним напорима како би се успјешно изборили са ИД и насилним екстремизмом.

Премијер Србије прихватио је Обамин позив да присуствује том самиту.

"Прихватио сам лични позив предсједника САД Барака Обаме да учествујем на Самиту лидера у УН, на тему борбе против ИД и насилног екстремизма", објавио је Вучић на свом твитер налогу.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор