НСП,СРС и СНС: Најављују споразум и траже изборе у мају

У марту се може очекивати да буде и озваничен споразум о заједничком дјеловању Српске напредне странке Републике Српске, Српске радикалне странке Републике Српске и Нове социјалистичке партије, најавили су лидери тих партија.

четвртак, 20 фебруара, 2014 / 18:22

Позивају владајуће странке у Републици Српској и Парламенту БиХ да хитно приступе измјенама Изборног закона БиХ како би се у мају могли одржати пријевремени избори на мандат од четири године, што би подразумјевало одржавање предсједничких, парламентарних и локалних избора истовремено.

Власт је покушала да направи забуну у јавности причом како опозиција жели да се одрже пријевремени избори у мају и редовни у октобру, а то није тачно, наглашава лидер радикала.

-Наш захтјев је био веома јасан. Да не би сте изазвали оправдан револт грађана, распишите што прије изборе, провјерите вољу грађана, и понашајмо се у складу са вољом народа. Ми сматрамо да је незадовољство огромно, да постоји потреба окупљања свих политичких странака које сматрају да је ово стање неодрживо и да се мора промијенити – рекао је Михајлица.

Пријевремене изборе смо тражили не да бисмо правили политички маркетинг, него зато што је економско-социјална ситуација у Републици Српској и БиХ таква да људи више не могу да издрже ни дана, а а камоли осам мјесеци, каже лидер нових социјалиста.

-Воде се преговори са ММФ и узимају се обавезе да се узме нови кредит од преко 50 милиона долара, али је услов усвајање закона о раду. Закон о раду који хоће да укине комплетно стечена права радника, а исти министар је већ по сличној методологији укинуо стечена права бораца -рекао је Крсмановић.

Од 63 општине у Републици Српској, 53 су задужене у укупном износу од преко 400 милиона марака, а начелници тих општина се понашају као аге, сматра предсјендик Српске напредне странке Републике Српске.

-Ако се не деси да владајућа структура дође себи, да промијене изборни закон и закаже изборе, онда можемо очекивати народ на улици и оно што нико не би желио. Али очито да власт води у том правцу, и да ће највјероватније мотка рјешавати те проблеме – рекао је Митровић.

Три странке су у завршним разговорима и током следећег мјесеца ће бити озваничен њихов заједнички наступ на следећим изборима. Њима ће се, како најављују, придружити и Шешељеви радикали, а зарад успостављања широког фронта опозиционих снага заинтересовани су и за удруживање са СДС-ом, ПДП-ом, НДП-ом, као и за сарадњу са невладиним сектором.0 КОМЕНТАРА

 1. da se ne zaboravi….

  U centralnoj banci je zaposlena Milica Tomić, kćerka SNSD-ovog narodnog zastupnika Boška Tomića.
  Ćerka nebojše radmanovića Ana zaposlena je u Ministarstvu lokalne uprave, kćerka Borjana glavna je urednica u Nezavisnim novinama, zet Danilo je Nebojšin savjetnik za SAD, što mu je prvo radno iskustvo u životu
  Novak Đoković otkrio da bivši šef zdravstva Ranko Škrbić ima kuću u Monte Karlu, rekavši mu: gdje si komšo, na prijemu u banja luci

  Poslednji u nizu primjera nepotizma u RS je odluka Vlade Republike Srpske da u Upravni odbor Javne ustanove Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Budućnost“ iz Derventa postavi djecu funkcionera Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).
  U Upravni odbor tako su imenovani Davor Simić, sin načelnika Opštine Derventa; Ivona Nović, kćerka Novaka Novića, načelnika Odjeljenja za opštu upravu u Opštini Derventa i Nikola Ružičić, sin Grozdana Ružičića, direktora Komunalnog preduzeća Komunalac iz Dervente.
  Ovakvu odluku Vlada RS je donijela na sjednici održanoj 28. avgusta, a rješenje o imenovanju je potpisala je premijerka Željka Cvijanović. Zanimljivo je da Simić, Novićeva i Ružičić već imaju posao i primaju plate kao budžetski korisnici, odnosno uposlenici u javnim preduzećima.
  Zet člana Predsjedništva BiH i predsjednika Izvršnog odbora SNSD-a Nebojše Radmanovića Danilo Petrović, koji je godinama bio savjetnik u kabineta svoga punca. Petrović je od prošle godine i suvlasnik privatne hidroelektrane Žiraja kod Teslića. Petrovićeva majka (Radmanovićeva prija) je Seka Kuzmanović, direktorica Elektrokrajine, koja kupuje struju od malih hidroelektrana u RS, pa tako i od svog sina.
  Sanja Radojičić, supruga predsjednika Narodne skupštine RS Igora Radojičića, pomoćnica ministra financija u Vladi RS, dok je Aleksandar Cvijanović, muž premijerke Željke Cvijanović, na čelu Zavoda za izgradnju Banjaluka.
  Ministar finansija BiH Nikola Špirić je svog sina Aleksandra je udomio na mjesto povog sekretara Ambasade BiH u Srbiji, dok je Dušanka Majkić, poslanik SNSD u parlamentu BiH, svog sina Dejana smjestila u Poresku upravu RS.
  Duška Tegeltija, supruga Zorana Tegeltije, ministra finansija u Vladi RS, je pomoćnica ministra trgovine i turizma u Vladi RS. Tegeltija je izašao u susret svojoj partijskoj drugarici Radmili Stojinić, koja je poslanik u parlamentu RS, i njenu kćerku Maju zaposlio kao svog pomoćnika.
  Džerard Selman, predsjednik Ustavnog suda RS, je zaposlio suprugu u Pošte RS, sestru i svastiku u Fond zdravstva RS, a kćerku u Ministarstvo za ekonomske odnose u Vladi RS.
  Ranko Škrbić, bivši ministar zdravlja RS, nakon što je potpuno devastirao zdravstvo u RS, je zahvaljujući kumstvu sa Miloradom Dodikom nagrađen ambasadorskim mjestom u Beogradu.
  Dodikova kćerka Gorica bila šefica kabineta Željke Cvijanović, u vrijeme dok je sadašnja premijerka bila ministarka za ekonomske odnose i regionalnu saradnju.
  Svoje mjesto u galeriji primjera nepotizma SNSD-a svakako zauzima i direktorka Investiciono-razvojne banke RS Snježana Vujnić, koja je u ovu banku zaposlila 20 ljudi, mahom rodbinu i zemljake iz Šipova.
  Na mjesto rukovodioca u IRB-u zaposlila je i svog sina Marka, iako mlađani Vujnić nije imao dana radnog iskustva. Odmah nakon toga ga je imenovala i u UO „Aura osiguranja“, čije je akcije IRB otkupio u iznosu od 2 miliona KM

 2. Реално, ова тројка са већом опозиционом тројком, плус Ценићка, Шукало, Вукановић и Дроњак фаворити странаца за трећи (чији) блок, плус федералне партије СДА, СДП,СББ, и ХДЗ 1990 које ће дати пет муслимана министара, пет хрвата министара, судије, тужиоце и вршиоце других одговорних функција које припадају осталим конститутивним народима.

  Биће то права скупштинска већина и права влада која ће запослити борце и њихову дјецу и оцјепити уз пуни благослов коалиционих партнера Српску за највише двије године, наравно ако побиједе.

  Тако ја то видим, нема љутње,ја мислим да сам реалан са мало ироније на крају.

  Има ту појединаца који то страншно ђело не би чинили али немају куд, „са штитом или на њему“другачије женама кући не смију доћи.

 3. Корисник račić.dragoslav ваш налог је суспендован на 7 дана, као и налог dragoslav račić, због константног вријеђања и псовки. Предлажемо вам да коригујете ваше понашање, или ћемо бити принуђени да трајно обришемо налоге

 4. Ovo je smejurija od koalicije one man stranaka kojima je jedina svrha da udome svog predsednika. U tom cilju sve je dozvoljeno, pa i da se stvori farsična koalicija između Krsmanovića (sarajevske građžanske filijale ) sa bivšim radikalima koji su izgubili svaku vrednosnu odrednicu srpstva ( Šešelj se sigurno prevrće u zatvoru). Kad im se pridruži i treći član,koji stranke menja kao čarape, papazjanija je potpuna i dovedena do groteske. Očekivati da će ovi nekome doneti dobro,osim sebi, je suludo. Jedino je utešno što nema puno takvih “izgubljenih” slučajeva.

 5. Jedini pouzdan kriterijum za ocenu svake vlasi, svakog političkog subjekta je „Gradiš li fabrike i osnivaš preduzeća ili ih ne gradiš i sve prepuštaš stranim investitorima,kolonistima i okupatorimai otvoreno pozivaš na okupaciju zemlje i naroda“
  Do sada ni jedna vlast posle rata nije gradila fabrike i osnivala preduzeća kao što je to radila drćava pre rata.
  To je pouzdan kriterjum da su poslednjih 20 godina na vlasti izdajnici, nesposobnjakovići, pljačkaši, materijalisti, gramzivci.

 6. Administratori,

  dobro ste se sjetili da izbacite ovog bezobraznog lika koji nas je ovde najstrašnije izpsovao i izvrijeđao. Reagujete sa velikim zakašnjenjem ali bolje ikad nego nikad.

  Što se tiče ove koalicije, smiješno je pričati, a moje lično mišljenje posle one prevare kada je Mihajlica ušao uskupštinu nikada više neće dobiti glas pa tako ni skupštinski mandat. Ljudi jednostavno nemaju ni ideju, ni viziju ni kompas izgleda mi.

 7. Poštovana administracijo,

  molim Vas da obrišete komentar:
  змај огњени вук, 21.02.2014. 11:13:44 [105067]

  Obrazloženje:
  Dotični gospodin me vrijeđa, naziva kerom i braniocem neke političke partije.

  Ne znam kad će pojedinci shvatiti ovde da ja ne pišem ni u čijoj funkciji i da ne dežuram ovde jer je neko ugrožen pa ako je taj neko bezbjedan kao ne treba da pišem. Nisam dovoljno pametan da shvatim takav način razmišljanja ali sam sasvim dovoljno pametan da shvatim da upravo osobe koje razmišljaju ovde dolaze sa tim istim ciljem da se bore za neku političku partiju ili neku političku figuru. Obično je to po nalogu koji se plaća mada vidim ima ovde i dobrovoljaca koji iz mržnje pišu protiv nekoga ili neke političke partije. Sretno vam bilo mrženje i nalogodavački rad i samo da ste zdravo ali da imate probleme za intervenciju medicine-imate.

 8. лијепо је видјети кад се браниоци лика и дјела СНСД са злобом и мржњом обраћају и нападају радикале а да су им при том дражи СДА и ХДЗ, врло чудно. Јест нас мало, ал смо свијетла образа. Цркните од муке јер ми смо оно што ви никад нећете бити – СРБИ!

 9. Заиста је лијепо видјети ове додикове тролове како нападају опозицију. Ако су ови нису бини, зашто их се плашите?
  Хаџи Јован је рекао да је направио огромну грешку када је Додик дошао на власт, али да ће он бити тај који ће га и стрпати у ћорку.
  Живи били па видјели.

 10. змај огњени вук, 21.02.2014. 11:32:49 [105075]
  Миро је СДС-овац,погрешка твоја,прочитај му коментаре.Остали јесу СНСД,али то не даје ником за право да вријеђа оног другог.Може се дискутовати и без вријеђања,без псовки,о неким реални причама а не о рекла-казала.У сваком случају,Михаљица и Крсмановић су антијунаци,немају шта тражити на политичкој сцени.Крајњи лијеви и крајњи десни,морам се сложити по први пут са ујка-партизаном,не иду никако.Митровић није за њих.Додик је у праву,кад је рекао оном новинару за Михаљицу „дај не мој ме за..бават“.

 11. Не знам зашто, али вјерујем у ову коалицију ако буде под контролом Српске напредне странке. Ако не буде тако онда неће ваљати. У сваком случају не може бити горе од овога, надајмо се да ће СНС бити тај који ће Додика послати на робију.

 12. AS, 21.02.2014. 18:38:15 [1
  Ја се неби кладио ни на кога.Ипак је то политика,гдје побједи онај коме упумпају разни центи моћи више пара.И јењдна и друга страна имају своје „пумпаџије“.Неби се кладио ни на Вучића,тј.да стоји снажно иза Босића,јер сутра може направити неки дил са Додиком.Колико му је времена требало да замјени наше идеологе усраним Вебером?

 13. Ако неко неког вријеђа,вријеђају СНСД-овци интелигенцију нас обичних,нормалних Срба! Зато немојте да ме прозивате,јер ћутати док гледам како од свих нас тај олош прави будале,немогу и нећу!

 14. nema podrske iz BG nikakvom SNS u RS. Koga da podrze kad ih ima 5. Osim toga taj isti Mihajlica je trazio podrsku od Vucica pa su ga odjebali jer prvo sto je izgovorio bilo je „pare i automobil“. Jovan Mitrovic nije ni dosao do Vucica. Ostao na parkingu. A o Krsmano0vicu niko i ne prica. Osim toga ova trojica se nikako ne mogu. Nema sta ne pricaju jedan o drugom. Spaja ih samo zelja za foteljom i parama

 15. meritum,
  Ti si neki Dodikov obavještajac? Ti mi kao sve znaš ko koga podržava i ko je do koga došao. Nemoj da nas truješ sa tvojim glupostima, svi dobro znamo da u RS postoji samo jedna Srpska napredna stranka. Kao prvo ne može ni po zakonu biti više političkih subjekata upisano pod istim imenom, bar toliko znam. Ja ili nisam obaviješten ili nam ti pokušavaš isprati mozak.
  Čuo sam da ima još par stranaka sa sličnim imenom, ali definitivno samo jedna nosi ime Srpska napredna stranka i nju je osnovao lično Nikolic i Vučić.

  Ispravi me ako griješim.

 16. AS @
  Ipak nisi dobro obavjesten i ne znas. U RS postoji SNS ciji je predsjednik i osnivac Vinko Peric (http://www.snsrs.org/), SNS RS koju sada valjda predstavlja Jovan Mitrovic, SNS koju je sam sebi osnovao Sukalo, SNS koju je osnovao Babic, SNS Drazena Maunage. Dakle, slovom i brojem 5. Nijednu od ovih stranaka nisu osnoval Nikolic i Vucic. A ti bleji i dalje svoju demagosku pricu

 17. AS@
  Ti ipak o ovome nemas pojma ili nista ne kontas. Ponavljam i stojim iza toga da nijednu od „naprednih“ stranaka nisu osnovali Nikolic i Vucic. Ti o tome pojma nemas i ne znas ko je i kako osnovao SNS u RS niti kako se i kad to dogodilo. Isto tako ne znas i nemas pojma da izborni zakon BiH u clanu 4.7 definise sta se desava kada dve ili vise stranaka imaju iste ili slicne nazive. Da li hoces da kazes da se stranka Vinka Perica ne zove SRPSKA NAPREDNA STRANKA, da se stranka tog nekog Maunage iz Ist.Sarajeva ne zove SRPSKA NAPREDNA STRANKA. Pa ti ili si zaista potpuno neobavjesten ili si blesav. Provjeri pa se uvjeri.
  A to da od ove sadasnje kriminalne vlasti ne moze biti gore je tek glupost. Da su krali i pokrali jesu i to nemalo, ali da moze biti i gore, moze. Na zalost po nas i od ove lopovije ima gore. Gore je da alternativa lopovima budu oni koji su s lopovima godinama i kojima nije stalo da lopovi budu u zatvoru vec da se samo zamjene za fotelje – MI NA VLAST VI U OPOZICIJU i tako u krug i u nedogled. Proslost je pokazala da je to tako. Svi ovi isti su se smjenjivali na vlasti, nazivali jedni druge lopovima dok nisu na vlasti, a svi zajedno radili samo za sebe a ne za narod i drzavu. Ti to dragi moj AS ne vidis i ne mozes da zidis jer si upravo ti coravi ostrasceni stranacki pijuncic. Jebe mi se i za Dodikom i Bosicem i Cavicem i Ivanicem i Mihajlicom i svim ostalim. Svi su bili vladari i svi su vladali. Iza svih njih je ostajala pustos, bijeda, kriminal. Iza svih njihovih vladavina ostajalo je sve manje RS. Jedino sto se uvacalo su njihovi guzovi i novcanici.

 18. meritum,

  Očigledno je da ti ne znaš ništa.

  Stranku koju je osnovao lično Vučić i Nikolić nosi ime SRPSKA NAPREDNA STRANKA http://www.sns-rs.org/ i nijedna više ne nosi to ime u Srpskoj.

  Postoji još nekoliko stranaka sa sličnim imenom, ali nijedna ne nosi naziv kao stranka u Srbiji osim jedne na čijem je čelu sada Hadzi Jovan Mitrović.

  Ove što si pomenuo nikada nisam ni čuo za njih, ko su ti anonimusi? Sigurno je da ne mogu nositi isto ime.
  A da su je osnovali Vučić i Nikolić to znam sigurno, jer sam ih svojim očima vidio u kampanji 2010. i podržavali su ljude koji vode odbor SNS-a u mom gradu. Sjećam se vrlo dobro Tominih riječi kada je rekao: „zbog zakonskih procedura moramo izvršiti registraciju SNS-a u RS, ali neka oni misle da smo mi dve stranke, mi dobro zamo da smo jedna“. Tada je bio Luka Kecman predsjednik Stranke, zatim Šukalo i na kraju Mitrović.

  Tako da nema potrebe da iznosiš laži. Imam veoma dosta rodbine u Srbiji koji su bliski vrhu SNS-a, tako da sigurno znam koji su SNS oni osnovali.

  Dakle to je ovaj:
  http://www.sns-rs.org/

  Svi ostali su lažnjaci i napravljeni po dodikovom (namjerno malim) nalogu.

 19. Izborni zakon, član 4.7.
  Ако двије (2) политичке странке или коалиције или двије (2) листе неэависних кандидата имају идентичне наэиве или наэиве који су слични у толикој мјери да би могли эбунити бирача или га довести у эаблуду, Иэборна комисија Босне и Херцеговине утврђује која политичка странка има право да користи тај наэив у иэборне сврхе, уэимајући у обэир датум када се свака политичка странка регистровала код надлежног суда.

  Ovo ide u prilo SNS-u, koji je već učestvovao na izborima 2x(tj. Nikolićevom i Vučićevom), a ako dotični anonimusi za koje nikada nisam čuo, pokušaju obmanuti javnost sa istim imenom onda je tu upravo IZ član 4.7., koji će to regulisati.

 20. Само не схватам како ова боранија може да каже да ће им се СРС др Војислав Шешељ прикључити? Не пада нам на памет. Што се тиче тога да ће нам ови донијети промјену… Па хоће, сигурно, кад би дошли на власт. НСП се залаже за унитарну БиХ, и вјероватно кад би дошли на власт, нестало би РС. Михајлица је полтрон СДС, како они кажу, тако он игра. СНС Хаџи Митровић је ништа друго него обична јајара која се чупа за сламку и оног пицоустог из Србије. Све је то гамад невиђена.

 21. Е мој Борисе,такви разбиачи јединства као ти довели су СРС од једне моћне и респектабилне странке до нивоа статистичке грешке,а што је најгоре ни то вас није опаметило. Нек ти је Бог на помоћи!

 22. Никакви разбијачи нису довели странку овде, него плаћеници. Сигурно да се неће шуровати са овим полтронима. Ово нема везе са јединством по интерес РС, него је у питању само лични интерес. Сва ова боранија се само бори за опстанак и личне интересе, исто као и СДС и СНСД, ПДП и све остало. Једино је политика СРС др Војислав Шешељ била увијек искрена, а тај исти Михајлица је поцијепао СРС и сад зове на сарадњу? Може само да се врати у праву странку, и то да буде обични члан.

 23. Па ви сте све вријеме тврдили да је Мирко Благојевић тај истински предсједник,а сад сте и њега смијенили. Узгред буди речено,он је предходних 6 година непрекидно подржавао Додика, а сјети се само шта је прије тог периода говорио о њему. Дослиједно,нема шта!

 24. @meritum, 22.02.2014. 11:36:06
  Rekao si u jednom od predhodnih postova sljedece: „…Da li hoces da kazes da se stranka Vinka Perica ne zove SRPSKA NAPREDNA STRANKA, da se stranka tog nekog Maunage iz Ist.Sarajeva ne zove SRPSKA NAPREDNA STRANKA. Pa ti ili si zaista potpuno neobavjesten ili si blesav. Provjeri pa se uvjeri.“

  Preporucujes da se „provjeri pa da se uvjeri“. Evo ja sam provjerio iako sam ranije znao. Stranka Vinka Perica se zove Srpska Napredna Stranka Republike Srpske (iako ne ucestvuje u izborima poslenja nekolika ciklusa i ne znam je li ugasena). Evo link http://www.snsrs.org/
  Stranka Drazena Maunage se zove Srpska Napredna Stranka – izvorna. Evo link na njegov profil na facebook https://www.facebook.com/drazen.maunaga?fref=ts

  Dakle stranka registrovana kao Srpska Napredna Stranka je jedna jer je to jedino i moguce po zakonu.

 25. eto, gospodo AS i profesor, da vam pojasnim, posto sticejem okolnosti ucestvujem i u izborim i zbornom procesu pa ponesto o tome i znam. Dakle, parafraziram, ako dvije ili vise stranaka imaju iste ili slicne nazive koje mogu zbunjujuce da djeluju na birace onda se ovjerava onaj politicki subjekat koji je prvi upisan i registrovan u Sudu. U ovom slucaju to je SNS RS Vinka Perica, a sve druge, izvorne ili kako se vec zovu , ukoliko zele da ucestvuju na izborima rizikuju da im Vinko Peric (ako se prijavi za izbore) to ospori i u tom slucaju oni moraju prilagoditi ime stranke tako da to prihvatgi CIK. To je gospodo tako a vi sad mozete lupetati koliko hocete i vikati da nije „govno vec se pas posr’o“. Sto se tice SNS kojem je sada na celu valjda Jovan Mitrovic tu stranku nisu osnovali Nikolic i Vucic i to je istina. Zna se ko i kada je oswnovao tu stranku, odnosno stranku koja je preimenovana u SNS. Pojma nemate i obmanjujete ljude zbog vlastitog neznanja. I nije stramota neznati, ali je uzasno da se zbog stranacke zaslijepljenosti valjaju budalastine. To vec pokazuje nivo zdrave pameti koji je kod vas mizerno mali.

 26. Ја мислим да ови немају шансе да пређу цензус ни сви 4 заједно. То су странке са мање од 10000 гласова појединачно, а у коалицији не може освоје збир, јер народ види да је у питању чисти интерес, и то онј најјаднији и најнижи. СРС је изгбио и последњу подршку у херцеговини одакле је добио посланика, СНС има само око зворника гдје хаџија може неког да смуља, Крсман је такође пукао ко звечка на изборима.

 27. Meritume,
  Prvo si tvrdio da se Periceva i Maunagina stranka zose isto kao i Mitroviceva, pa kada sam te argumentovano demantovao. Trebas reci: „nisam bio u pravu“ a ne mudrovati. To je tacno da CIK moze ako procijeni da se glasaci mogu dovesti u zabludu zahtjevati da se lista drugacije zove a nikako da stranka mijenja ime jer za registraciju stranaka je nadlezan Osnovni sud a ne CIK. NPR. lista ove tri ili cetiri stranke ce se vjerovatno zvati nekim imenom za koji se dogovore a u zagradi ce biti skracenice stranaka. Da je tako kao sto ti pricas onda Socijalisticka partija i Nova socijalisticka partija ne bi mogli ici na izbore ili Srpska radikalna stranka RS i Srpska radikalna stranka dr Vojislav Seselj ili sad u Srbije Demokratska stranka i sad Tadiceva Nova demokratska stranka. Kazes da si ucestvovao u izbornom procesu a sve ti se mora crtati.

 28. profesoe, ovaj meritium ovdje komentariše za novac, tako da ne treba uzimati za ozbiljno šta on piše.

  Kod njega ti je ona vjerujte meni a ne svojim očima.

  Nikolić i Vučić podržavaju Srpsku naprednu stranku, ma ko bio na njenom čelu. Danas je Mitrović, sutra možda neko drugi. Uglavnom to je njihova stranka i Nikolić je lično osnovao, jer je i sam bio na Osnivačkoj skupštini SNS-a.

 29. Борис се не представља као предсједник, него као члан СРС др Војислав Шешељ. Управо сви досадашњи су нагињали ка СНСД/СДС, до Шантића, који ради стриктно за СРС у цијелој Републици Српској. Напокон се радикална странка вратила на прави пут.

 30. Profesor @
  de majke ti ne pricaj gluposti i ne zamajavaj ljude vise ovdje svojim budalastinama. U izborima, kako sam kazes nisi ucestvovao pa onda nemoj ni pricati u stilu „sta bi bilo kad bi bilo“. kazem ti da ovu materiju ne poznajes i tebi je to uzalud objasnjavati. primjera iz proslih izbornih ciklusa ima mnogo, ali tebi je to besmisleno objasnjavati jer jednostavno ne SHVATAS i tacka. Nijedna od SRS nije prigovarala CIK na ime druge stranke a da jeste ta druga bi imala problem.
  a ti AS ne lazi jer osnivacke skupstine SNS u RS nikada nije bilo jer je SNS nastao jednostavnim preimenovanjem postojeceg politickog subjekta. Kad vec sve znas kazi nam kada i gjde je odrzana ta osnivacka skupstina na kojoj su bili Nikolic i Vucic

 31. Благо нама са оволико капацитета у пет СНС-а и сад већ три или четири радикалне странке.

  Ево Шантић, па Ђурђевић јер ће се сигурно посвађати око тога коме ће дати подршку,па Благојевић, па Михаљица.

 32. AS @
  glup si ti glupane jedan. tog 15.maja 2010.godine nije odrzana nikakva osnivacka skupstina SNS vec izborna. kazem ti da je stranka nastala godinu dana prije i da je nije osnovao Nikolic vec drugi ljudi koji su molili i kumili Nikolica da ih prizna kao svoju stranku. Covjek je dosao u RS vidio skup budala i molio da se to tako ne radi. Poslije je slao Vucica da pokusa srediti stanje u stranci. kad su vidjeli da od toga nema nista, da se suduju i svadjaju dijele i prave 5 stranaka od jedne javno su rekli da ih ta prica u RS ne zanima. Alo glupane shvatas li ti to. I na kraju pitaj Jovan Mitrovica kad je bio sa Nikolicem i Vucicem. NIKADAAAAA

 33. hehe.. svaka čast Zmaju.
  Papci poput merituma očekuju da će ih podržati neko iz Srbije. Hoće… ali da što prije završe u prdekani, gdje im je i mjesto.

  Ovaj meritum je školski primjer SNSD-ovca. Glup, bezobrazan, karakter ravan nuli, voli slagati, vjerovatno i ukrasti. Prava slika SNSD-a.

  Meritume, kažu da Hadzi Jovan ima veoma često konsultacije sa Vučićem, tako da će vam se sigurno „najebati majke“.

 34. AS @
  glup si ti glupane jedan. tog 15.maja 2010.godine nije odrzana nikakva osnivacka skupstina SNS vec izborna. kazem ti da je stranka nastala godinu dana prije i da je nije osnovao Nikolic vec drugi ljudi koji su molili i kumili Nikolica da ih prizna kao svoju stranku. Covjek je dosao u RS vidio skup budala i molio da se to tako ne radi. Poslije je slao Vucica da pokusa srediti stanje u stranci. kad su vidjeli da od toga nema nista, da se suduju i svadjaju dijele i prave 5 stranaka od jedne javno su rekli da ih ta prica u RS ne zanima. Alo glupane shvatas li ti to. I na kraju pitaj Jovan Mitrovica kad je bio sa Nikolicem i Vucicem. NIKADAAAAA

Оставите одговор