Ниси добар комуниста

ГЛАС СРПСКИ – Бања Лука, 15. новембра 1990. године. Пише: Жељко Копања (извод из текста) На данашњој конференцији за штампу Савеза реформских снага Југославије у Бањалуци, Милорад Додик, предсједник Регионалног одбора СРСЈ за Босанску Крајину, захвалио се новинарима за коректно извјештавање са свих скупова и о предизборним активностима ове странке. Овом приликом је саопштено да […]

уторак, јун 18, 2013 / 11:40

ГЛАС СРПСКИ – Бања Лука, 15. новембра 1990. године.

Пише: Жељко Копања

(извод из текста)

На данашњој конференцији за штампу Савеза реформских снага Југославије у Бањалуци, Милорад Додик, предсједник Регионалног одбора СРСЈ за Босанску Крајину, захвалио се новинарима за коректно извјештавање са свих скупова и о предизборним активностима ове странке.

Овом приликом је саопштено да се Регионални одбор оградио од недавног говора др Ранка Зрилића, предсједника Општинског одбора СРСЈ Бања Лука, на конвенцији странке у Борику.

Додик је рекао да се цијени да је Зрилићев говор био сувише антикомунистички и да се може негативно одразити на расположење бирача. Истакнуто је да је др Ранко Зрилић говорио у своје име и да се послије избора такви наступи, мимо интереса странке, неће толерисати.

 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *