Неофест се одгађа за сљедећи викенд

Због изузетно хладног времена које је најављено за суботу и недјељу, Неофест XI мејн парти, "Од свитања до свитања, 24х Парти" који се требао одржати у суботу и недјељу, 25. и 26. јуна на Бањ Брду, одлаже се за 7 дана, а то је следећа субота 02.јули 2011. године. Од седам извора, шест прогнозира изузетно […]

уторак, 21 јуна, 2011 / 22:04

Због изузетно хладног времена које је најављено за суботу и недјељу, Неофест XI мејн парти, "Од свитања до свитања, 24х Парти" који се требао одржати у суботу и недјељу, 25. и 26. јуна на Бањ Брду, одлаже се за 7 дана, а то је следећа субота 02.јули 2011. године.

Од седам извора, шест прогнозира изузетно захлађење, праћено повременим кишама и падом температуре на само 7˚ Ц, што је узроковало одлуку да највећи, најлуђи и најздравији парти сачувамо таквим, помјерајући термин на следећу суботу када се очекује много топлије вријеме и температуре преко 30˚Ц.

Осим малих измјена у листи извођача све остало остаје исто. 24 часа програма на три бине и 32 извођача су гаранти највеће, најлуђе и најздравије манифестације на Бањ Брду икада. Чак 29 извођача је потврдило учешће у новом термину, док ће три бити замјењена новим извођачима, а преко 1500 до сада потврђених посјетилаца ће уживати у најкавлитетнијој електронској музици данашњице у незаборавном амбијенту Бањ Брда, саопштено је из организације Неофеста..