На Мањачи погинуо инспектор МУП РС

Инспектор у Министарству унутрашњих послова Републике Српске Југослав Грмаш /42/ погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила на Мањачи, сазнаје Срна у полицији. Несрећа се догодила синоћ око 20.30 часова у мјесту Леденице, општина Бањалука, када је аутомобил слетио са коловоза – речено је Срни у бањалучком Центру јавне безбједности. Према незваничним информацијама, Грмаш […]

недеља, 22 јула, 2012 / 17:40

Инспектор у Министарству унутрашњих послова Републике Српске Југослав Грмаш /42/ погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила на Мањачи, сазнаје Срна у полицији.

Несрећа се догодила синоћ око 20.30 часова у мјесту Леденице, општина Бањалука, када је аутомобил слетио са коловоза – речено је Срни у бањалучком Центру јавне безбједности.
Према незваничним информацијама, Грмаш је био сувозач у аутомобилу "пежо", којим је управљао његов колега.

Александар Бојанић, који је повријеђен у саобраћајној несрећи у мјесту Леденице, општина Бањалука, задобио је повреду главе и његово стање за сада је стабилно. Према ријечима Начелника за неурохирургију Весне Иванишевић ЦТ главе је уредан и пацијент је при пуној свијести, саопштено је из бањалучког Клиничког центра.

Дежурни тужилац бањалучког Окружног тужилаштва Сања Гузина рекла је да је истрага о узроцима синоћње несреће, у којој је једно лице погинуло а друго повријеђено у току, те да је наложила да се изврши обдукција тијела настардалог.

Она је истакла, да је до слијетања аутомобила "пежо 106" с коловоза, највјероватније дошло усљед неприлагођене брзине, али да ће прави разлог потврдити вјештачење узрока настанка саобраћајне несреће.

Дежурни тужилац је додала и да ће се након истраге утврдити ко је био возач, а ко сувозач у аутомобилу.