21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Музика са Твитера

Друштвена мрежа "Твитер" представила је музичку апликацију која препоручује музику за слушање у зависности од тога чија се писања прате на овом веб-сајту. Пјесме могу да се емитују директно у оквиру апликације преко сервиса "Рдио", "Спотифај" и "Ајтјунс". Овај софтвер приказује пјесме које слушају корисникови пријатељи, као и сугестије од других умјетника, пренио је Би-Би-Си. […]

четвртак, 18 априла, 2013 / 19:51

Друштвена мрежа "Твитер" представила је музичку апликацију која препоручује музику за слушање у зависности од тога чија се писања прате на овом веб-сајту.

Пјесме могу да се емитују директно у оквиру апликације преко сервиса "Рдио", "Спотифај" и "Ајтјунс".
Овај софтвер приказује пјесме које слушају корисникови пријатељи, као и сугестије од других умјетника, пренио је Би-Би-Си.

"Твитер" је покренуо овај сервис након сличног потеза осталих друштвених мрежа. И "Фејсбук" је укључио музичке препоруке у своје сервисе.

"Твитерова" апликација моћи ће да се користи на мобилном телефону "ајфон", али неће бити верзије за кориснике мобилних телефона са оперативним системом "андроид" или "виндоус".

Они ће моћи да користе овај сервис из браузера за прегледање интернета.