Монро и "опасни" момци

Мерилин Монро своју посљедњу ноћ прије смрти провела је са мафијашем Семом Ђанканом, рекао је њен фризер и шминкер Џорџ Мастерс. На аудио снимцима, које је недавно пронашао Мастерсов нећак Џеф Платс, фризер наводи да је глумица ноћ провела са Ђанканом на имању Френка Синатре – пише британски дневник "Дејли телеграф". Снимке је Мастерс направио […]

петак, април 29, 2011 / 18:36

Мерилин Монро своју посљедњу ноћ прије смрти провела је са мафијашем Семом Ђанканом, рекао је њен фризер и шминкер Џорџ Мастерс.

На аудио снимцима, које је недавно пронашао Мастерсов нећак Џеф Платс, фризер наводи да је глумица ноћ провела са Ђанканом на имању Френка Синатре – пише британски дневник "Дејли телеграф".

Снимке је Мастерс направио непосредно прије смрти 1998. године.

"Ноћ прије него што је умрла, посљеди пут кад сам је видио, била је на језеру Тахо у КалНеви. Била је са Ђанканом, који је био на челу мафије," наводи он.

Никада прије није било познато да је Мерилин Монро провела ноћ на Синатрином имању непосредно пред смрт, мада је познато да је она тамо два пута долазила неколико седмица раније.

Ђанкана је био пријатељ са Синатром.

Према Платсовим ријечима, могуће је да је Ђанкана покушавао да убиједи Монро да не говори о њеној вези са тадашњим предсједником САД Џоном Кенедијем.

На снимку, Мастерс наводи да је смрт Мерилин Монро повезана са њеним односом са Кенедијем.Оставите одговор