Моника Белучи долази на Кустендорф?

Моника Белучи долази 16. јануара у Србију на фестивал Кустендорф у Дрвенграду на Мокрој Гори код Емира Кустурице, сазнаје Блиц. Режисер Емир Кустурица протеклих година угостио је у Дрвенграду на Мокрој Гори многе славне филмаџије из цијелог свијета, међу којима су били Џони Деп, Никита Михалков, Џим Џармуш и други. Сада ће на Кустендорф доћи […]

понедељак, октобар 8, 2012 / 08:02

Моника Белучи долази 16. јануара у Србију на фестивал Кустендорф у Дрвенграду на Мокрој Гори код Емира Кустурице, сазнаје Блиц.

Режисер Емир Кустурица протеклих година угостио је у Дрвенграду на Мокрој Гори многе славне филмаџије из цијелог свијета, међу којима су били Џони Деп, Никита Михалков, Џим Џармуш и други. Сада ће на Кустендорф доћи и талентована глумица Моника Белучи, такође позната по атрактивној фигури и природној љепоти.

"Моника Белучи је најљепша жена на свијету и најбоља глумица. Зато сам ријешио да је доведем у Србију и угостим. Она ће бити специјална гошћа фестивала Кустендорф који ће се одржати од 16. до 22. јануара", открио је Емир Кустурица за „Блиц“.

Славна италијанска глумица је дугогодишња пријатељица Емира Кустурице и веома поштује његов рад. Одушевљена је идејом да ће са Београдског аеродрома хеликоптером стићи у чаробан град од дрвета под Мећавником.

На фестивалу ће бити приказани најбољи филмови Монике Белучи и она ће одржати радионицу студентима режије који из цијелог свијета сваког јануара долазе у Србију код Кустурице на фестивал.

Глумица је такође изразила жељу да види Андрићград у Вишеграду који Кустурица зида у част нашег нобеловца Иве Андрића.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *