Мислећи студенти: Хаковаћемо оне који промовишу НАТО на факултету

Објављујемо проглас студената Правног факултета Универзитета у Бањој Луци, окупљених у организацију под именом “Покрет мислећих студената“, а поводом предавања о НАТО пакту, која су се одржавала на Правном факултету. Многопоштовани, поводом дана Републике Српске и њене крсне славе Покрет мислећих студената даје Проглас: У складу са начелом демилитаризације факултета као институције од друштвеног значаја […]

уторак, 10 јануара, 2012 / 11:03

Објављујемо проглас студената Правног факултета Универзитета у Бањој Луци, окупљених у организацију под именом “Покрет мислећих студената“, а поводом предавања о НАТО пакту, која су се одржавала на Правном факултету.

Многопоштовани, поводом дана Републике Српске и њене крсне славе Покрет мислећих студената даје Проглас:

У складу са начелом демилитаризације факултета као институције од друштвеног значаја желећи да очувамо космополитску улогу високог образовања, незаборављајући жртве српског народа које је узела разбојничко‎-звјерска организација ‎-НАТО пакт, дајемо Вам на знање

1. Да ће комплетна ваша библиографија ваш ‎35-годишњи стручни и научни рад бити у електронској форми достављен на више хиљада адреса електронске поште и објављен на неколико портала који имају посјећеност од неколико десетина хиљада дневно؛
2. Да ће библиографије Ваших сарадника продекана и представника у другим органима бити дистрибуисане на истовјетан начин؛
3. Да ће комплетне библиографије свих наставника бити дистрибуисане на истовјетан начин.

Покрет мислећих студената ће реализовати тачку бр‎. 1 уколико само још једном се одржи промотивно‎-пропагандни скуп НАТО пакта на Правном факултету или било какво друго окупљање ових злочинаца под кровом Универзитета у Бања Луци.

Покрет мислећих студената ће реализовати остале тачке уколико мјера из прве тачке не буде ефикасна.0 КОМЕНТАРА

 1. ух.. ово би ко гром о савиндану.. мислећи студенти о нечему што нема везе са школарином.. капа доле.

 2. Nisam student na Pravnom fakultetu pa ne znam na koga se konkretno odnosi ovaj proglas. A ovi budući misleći pravnici baš ulijevaju nadu u budućnost pravosuđa.

 3. Браво, паметна, образована децо патриота. Па већ годинама вам с времена на време „организују“ нато-учења са униформисаном сценографијом у учионицама високошколске институције која, као у читавном свету, има неприкосновену аутономију. Нисте дужни да то трпите и сваки пут се јавно пожалите, ваљда ће неко одговоран то и да чује, некада.
  Књиге у шаке, понос и патриоотизам у главу!

 4. Опа… :D… слажем се са прогласом, мада бих ипак апеловала да се изаберу неки други методи… Треба забранити ове скупове, мада је то знало да буде и симпатично. Дође мали број људи, а онда их и тај мали број људи потпуно изује из ципелица аргументима, мислим ове из Нато. 😀

 5. Да нисмо мало закаснили? Колико знам ова нато трибина је била прије неких пола године. Чак је и метод упитан, ако правници кршењем закона покушавају да изгањају правду, лоше се пише држави. Кад је био бојкот овог скупа нато-а на пфбл нисам видио да су се квазимислећи укључили у позивање на бојкот.

 6. Ментор

  „Да нисмо мало закаснили?“
  Нисмо закаснили,наравно.Односи се на свако будуће пропагандно предавање које савременим колонизаторима падне на памет.Осим тога,невешто избегавање давања одговора на конкретна питања не доприноси нимало едукацији младих.

  „Чак је и метод упитан, ако правници кршењем закона покушавају да изгањају правду, лоше се пише држави.“
  Видели од декана.

 7. Mr Biggy,
  човјече, написано је као да се то одржава на праву свако мјесец дана, а не једном било и било бојкотовано од стране професора и студената.
  Шта причаш, шта је виђено од декана? Немојте причати приче које вам овакве организације потурају преко медија. Већ смо расправили о томе шта декан ради и на крају је испало да сам био у праву, јер сам мало упућенији у причу од већине вас, а сигурно од свих квазимислећих.

 8. O, bigerčino to li je na redu. PRE nekoliko meseci kada je radmanović digao rutu za Nato, za bombardovanje Libije drugačije ste pjevali. Vi k’o kakva poderana krpetina na strašilu u krompirištu: sad se povija desno, sad lijevo. Zavisi od toga koji vjetar duva. A, čiji ono tenkovi dovezoše ti firera? Na čijim tenkovima je duvanšvercer išao da osvaja repetitore?
  A, posebno pitanje je ko li se to brine o edukaciji mladih? Jado jadni, uzmi vazduha i trk u rektumkeson firerov.
  Ti, zabrinut što se loše piše državi? Ma , kojoj državi, jado jadni? Gdje ti vidiš državu?
  Hajde, duboko udahni i zaroni u anusfirerus.

 9. Ментор

  Написано се односи не само на Правни као и на све друге факултете Универзитета у Бањалуци.За убудуће.
  Собзиром на то да се приближавамо коначној одлуци о приступању НАТО пакту,несумњиво је да ће се овакве сличне манипулаторске епизоде чешће изводити пред студентима Универзитета.

  Ниси сигурно много упознатији од мене о декану,а ако јеси упознат знао би да је он исти и још гори манипулатор.Нико мени није ништа „потурио“,јер то не допуштам.Свако зна ко је Декан,“доктор правних наука“.

 10. Mr bigeru, čiji ono tenkovi dovezoše firera? Je li oni štoće i doći po njega. fobijustenkisimus, ili fobijus banderas? Hajde udahni i u…“rektorat“

 11. Mr Biggy
  Кад је тај декан јавно, на том истом факултету, позивао тадашњег предсједника Кузмановића да не идемо у нато, када је на промоцији књиге ,,Одбрана Косова“ говорио о нато-у као злочиначкој организацији, онда нико није знао да устане и каже свака част??? Не причати приче, још једном молим, ако имаш доказа-изнеси, једна избојкотована трибина прије пола године није доказ ничему! Ово је фарса и глупирање студената који немају везе са пфбл!!!

 12. Ментор

  Да ти знаш Декана,било би ти јасно да он може да се приклони било којој страни у било ком тренутку,по било којем питању.
  Може да буде против Додика,па да га срдачно угости и измоли да одржи предавање,да му гости буду ови НАТО-овци и Обрад Кесић у исто време,да буде поједине „уз студенте“,а опет против неких других истих тих својих студената,да буде морална вертикала и онај који се води најнижим страстима,да показује скромност у прескупим ципелама…

  Једном речју амбициозни комплексаш,“доктор“ из неких прошлих времена који неке своје циљеве мора пошто-пото остварити.

 13. све су то наклапања, а у то нећу да улазим. Знам ја декана сасвим довољно, да могу да кажем да је један од бољих на тој функцији у задњих 5-6 мандата. Погледај резултате, то су опипљиве ствари, а не такве приче.

 14. Ментор

  Могу ти рећи да си изузетак на овом форуму.Знаш о чему причаш,знаш да и ја знам о чему причам,па због тога нећеш у беспотребну конфротацију.

  Твоја тврдња је тачна као и моја,и то знамо обојица.Јесте бољи од неколицине претходника,што није упитно,али му је и конкуренција била изузетно лоша.Свака му част за све што је урадио,само он није човек за ново доба,нити су му методи исправни.

 15. А зашто да не пустимо студенте да сами одлуче коме ће се приклонити? Ако не могу сами да оцјене да је НАТО зло онда је нешто ужасно пошло наопако у овој земљи. Што се тиче „мислећих студената“, очито је да не мисле о праву и о оном што студирају или што су студирали, већ само о својој идеологији и на крају није битно је ли исправна или не ако се узимају методи оних против којих се бориш.

 16. То овим нашим младим правним стручњацима „хакерај“ значи слање електронске поште и друкање личних података?!

  Е јебем те дигитална технико кад те мастиљара узме за оружје…:D:D:D

 17. Ајде, мислећи студенти, научите већ једном како се пише Бања Лука кроз падеже:

  Универзитет у Бањој Луци.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *